Wadah Madrasah Pengalaman: Kemaskini Nuffnang dan Churp Churp bulan oktober


Friday, October 7, 2011

Kemaskini Nuffnang dan Churp Churp bulan oktober

.


Assalammualaikum...

Walaupun otak terlalu dingin untuk berfikir.Wan tetap nak update Entri pagi jumaat nie..Final Projek untuk PLC masih belum disiapkan..Padahal awal bulan November dah menjadi masa untuk pertaruhkan bersama sama pelajar yang senasib dengan Wan..Bersilih ganti dengan Final Exam..Sakit kepala datang lagi..


Tak nak lah Wan mengubah suasana Happy go lucky korang pada hari nie dengan baca entri Wan yang bukan bukan..Hahaha.So apa kata teruskan dengan Tajuk Entri seperti diatas.Kita kemaskini pendapat blog kita..

Untuk pengetahuan korang Wan dah Cash out Nuffnang dan Churp Churp Wan..So jumlah pada masa sekarang tidak begitu menggalakkan Walaupun bagi Wan ia nya sangatlah hebat..Wan taw pendapat korang sememang nya "pergh gitu"..



Bagi pendapatan Nuffnang Wan..Kesemua Buffered Earning dah bertukar menjadi zombie..Makna nya dah bertukar Metered earning lah..So Wan tak de dah Buffered Earning..Buffered Wan kali nie agak sikit jumlah nya tak semua dapat capai target nak genggam RM100.++ bagi setiap satu Iklan..



Dan Syukur jugak setakat nie dah boleh kumpul setakat RM182.41..Terima kasih Nuffnang.Cukup bulan cashout lagi lah.Insya-Allah...




Churp Churp Earning lak baru cecah RM71.00...Rasanya cecah RM100.00 Wan akan cashout lagi kot..Law tak pun tunggu Sampai beribu ribu..eehhe..Amin..Insya-Allah..Terima kasih jugak Churp Churp..


So jumlah kesemua pendapatan Wan pada bula September adalah Rm182.41 + RM71.00 = RM253.41..Jumlah yang baik setakat nie..Alhamdullillah..Semoga rezeki Wan pada Bulan Oktober nie jugak akan melimpah ruah..Alhamdulillah..Syukur pada Allah.


K lah korang..Pendapatan korang macam mana lak???Kongsi kongsi lah jugak..Kalau nak daftar Churp Churp korang leh daftar kat sini..Churp Churp.
Tutorial daftar Churp Churp Income lebih per-klik


P/s: Allah berikan Rezeki tanpa kita duga...BErsyukur dengan apa yang ada ..Berusaha dan berdoa semoga apa yang kita usahakan mendapat balasan yang diredhai...Amin

Papai


Wan kongsi sedikit link pendapatan Wan..Sila lah klik kalau sudi..Semoga bermanfaat untuk dikongsi


Do you think you have what it takes to be the strongest?

Zoom in for a car service and zoom away with an iPad 2!

Imagine 2000-pound, 8-foot-tall steel robots battling it out in a boxing ring!

Wanna go on holiday with your buddies?

Don't bind your emotions, let it free!

Invent your OWN game!




.



16 comments:

Cik Bunny said...

hari ni tinggal 0.90 sen sebelum cash out churp2. esok hari 1st year anniversary for my blog. Cik Bunny harap dapat cash out tepat pada hari esok =(

i am S!L4H.. said...

untung laaaaa. hehe

wan, camane 1 iklan wan bole sampai puluh2 ringgit? wahhh. ohsemmmm. slh satu faktor pengunjung blog ke?

nick dot anis said...

i tak pernah lg dapat beratus2..huhu

Miss Nadya said...

alhamdulillah...rezeki wan..^_*
nak aiskrim magnum boleh??hehe..:)

Nurul Ayna Nabiela said...

cmna nak ksik earning die bertmbah?

Wan_hazel said...

Cik Bunny

semoga dapat cashout..wan doakn k

Wan_hazel said...

i am S!L4H

yang tu bukan iklan campaign yang tu Buffered earning yang dah jadi metered...ehehe

Wan_hazel said...

nick dot anis

tak pe nanti boleh lah tu,,usaha je

Wan_hazel said...

Miss Nadya

alhamdullillah..eh camne nk bagi aiskrim tu..g sawak cepat..ehehe

Wan_hazel said...

Nurul Ayna Nabiela

kene tingkatkn traffic dan kene pastikan load blog cepat

zahira said...

wah...byk gak tu boleh cash out...me...dari 3 thn lepas dok takat RM3 jer!

Cik Nurul said...

huhu jeles2! nak jugak..~

Wan_hazel said...

zahira

nanti dapat lah banyak tu...

Wan_hazel said...

Cik Nurul

hehhee..tingkatkan entri je..

Nurain Syahirah said...

Abang Wan, kempen nuffnang tu dia tetapkan sendiri ke, kita kena sertai..Balas kat Shoutbox Ain ye..http://nurain-syahirah.blogspot.com/

Wan_hazel said...

dia yg tetapkn sendri ...hehehe