Wadah Madrasah Pengalaman: My New Hello Kitty Sony alpha_Cek churp Churp dah datang


Monday, October 3, 2011

My New Hello Kitty Sony alpha_Cek churp Churp dah datang

.


A
ssalammualaikum...


Alhamdullillah bulan september berikan banyak rezeki kat Wan..Walaupun pelbagai dugaan yang Wan hadapi..Syukur dugaan tu punya hikmah yang indah..Bulan september pun bulan kelahiran Wan..


H
ari nie Wan dapat lagi cek dari pihak Churp Churp..Belum hilang lagi sampul surat cek dari pihak Nuffnang datang plak sampul surat dari Churp Churp..So lega lah sikit Wan terbang ke Kuala Lumpur ahad nie..Bolehlah jadikan duit poket .


Owh ye skang Wan dah ade adik untuk Hello Kitty Wan ..Sony Alpha jugak..Lepas nie target Lens Minolta AF 70-200mm F2.8..hehehe..Tunggu rezeki lebih lepas nie..


K lah korang..tu je


Papai

.



16 comments:

Budak Giler Cadbury said...

sonok la wan ye :)

misshannajr said...

bestnyer wan..blnja akak boleh hehe..

noorcahaya said...

awesome ! ade dua , kita satu pon takde T_T

Harisya Diary said...

teringin lak nak wt churp2.. hearbeat tak jadi pun.. mesti ramai org klik yg wan kan..

Nurul Ayna Nabiela said...

amenda tu lens Minolta AF 70-200mm F2.8?? yg kmera tu wan dpt dri churp2 gak ker? wow

Wan_hazel said...

Budak Giler Cadbury

ehhehe./..sonok jugak..

Wan_hazel said...

misshannajr

hehehe..camne nak blanja akak??

Wan_hazel said...

noorcahaya

ehhehe..wan nak jual yg satu tu nak upgrade yg baru lagi

Wan_hazel said...

Harisya Diary

sebab wan slalu share churp2...ehhehe

Wan_hazel said...

Nurul Ayna Nabiela

eh dslr tu wan beli...churp2 tak bagi..lens tu utk tukar yg muncung kat depan tu je..hehehe

Miss Nadya said...

alhamdulillah..:)

nad copy tuto dari wan untuk tuto churp churp di blog nad..:)

Wan_hazel said...

ok nad..

Mish Apple said...

syorknye .

Wan_hazel said...

hehehe..syork jugak lah

qishi kepochi said...

bestnyer,..akk nak gak..

Wan_hazel said...

akak beli laa satu..ehehe