Wadah Madrasah Pengalaman: Churp Churp beri ganjaran untuk beli DSLR


Friday, November 11, 2011

Churp Churp beri ganjaran untuk beli DSLR

.



Assalammualaikum...

Terlompat lompat je jemari Wan masa menaip nie. Bagai menang hadiah berjuta juta dari Churp Churp..Sebelum Wan mulakan entri Wan mengenai Churp Churp nie , Wan nak kasi taw bahawa entri nie hanya untuk yang berminat saja..Kalau rasa macam tak percaya dan rasa tak berbaloi. korang boleh ke entri yang lain k . Wan tak paksa korang baca dan Wan tak paksa korang sertai Churp Churp nie..Apa yang Wan nak ialah berkongsi apa yang Wan dapat dari Churp Churp nie..Rezeki macam nie tak kan nak makan sorang sorang kan..Apa salah nya berkongsi salah satu sumber pendapatan Wan dalam dunia Blog nie kan.


Bagi yang dah tahu Churp Churp nie , kalau nak teruskan pembacaan dipersilakan dan kalau tak nak boleh lah membaca entri yang lain..Bagi yang masih belum tahu lagi..Korang dipersilakan mendaftar Churp Churp..Tak tahu cara nak daftar ???Jangan risau korang boleh tengok Tutorial yang Wan sediakan nie..

-Tutorial daftar Churp Churp Income lebih per-klik


Dan mesti ada yang tertanya tanya ...Macam mana nak dapat income dari Churp Churp dan ada jugak yang tanya Wan "Daftar Churp Churp nie perlu bayar ke?" .


Kalau korang nak tahu Churp Churp nie tak perlu modal dan tak perlu yuran apatah lagi nak bayar dengan mereka ..Apa yang perlu ialah daftar macam daftar Facebook je..Korang boleh tengok Tutorial Daftar tu k..Dan kalau korang nak tahu jugak , cara nak dapat pendapat Churp Churp nie amatlah mudah..Apa tidak nya korang hanya perlu berkongsi iklan dengan rakan rakan facebook , email , Twitter ,Blog atau di forum forum korang ..Tapi ingat Perkongsian iklan nie pun ada batas nya..Jangan SPAM kat tempat orang taw.Dan jangan terhegeh hegeh nak klik iklan sendiri sampai beribu kali..Pasti dan amat pasti kalau korang klik iklan sendiri beribu kali dan SPAM tempat orang , Korang sampai tua pun tak kan dapat Income yang berbaloi baloi.Wan ada sediakan Tutorial Share iklan Churp Churp nie..Kalau ada masa jenguklah k.


-Tutorial letak iklan bergambar Churp Churp dalam Blog


Owh ye terlupa lak Wan dengan tajuk Entri nie..Kenapa Wan letak tajuk "Churp Churp beri ganjaran untuk beli DSLR" ..Mesti ramai yang tengah pasang mentol kat kepala tu kan..Ok ok Wan kasi taw nie..Sebabnya pendapat dari Churp Churp nie boleh bagi Wan koleksi terbaru untuk DSLR..Tunggu cukup dulu..Tak pun tunggu tahun depan sampai cukup cukup angkat DSLR terbaru untuk tahun hadapan..hehehe.

So korang tunggu apa lagi cepat cepat lah daftar..Mesti korang pun ada benda yang korang inginkan ...Betul tak??So sambil ber internet sambil kita mencari pendapat..


P/s: dah macam jutawan internet lak Wan kan..ehehhe.

Sekadar berkongsi


Yang kat bawah nie hanya untuk yang berminat je..



Papai

.





22 comments:

Nyamuk Terbang said...

weyh2 kasi la tips skit
churp2 aku xleh cash out lg nie
dh sthun kot

kak zmah said...

Wow! best hadiahnya

Nurul CLumsy Gurl said...

x aci.... huhu2....

Anonymous said...

okay wan. thanks. em,heartbeat pun sama dgn churpchurp ke? Dapai income utk per klik?

Anonymous said...

kalau kita kongsi dan org tak tekan link churpchurp tu still dapat duit ke tak? Hehe sorry saya tkthu sgt T_T

Wan_hazel said...

Nyamuk Terbang

tips..bykn share ..n jgn spam je

Wan_hazel said...

kak zmah

tak de hadiah lah..ehehe

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl

aci kat india..ahhaha

Wan_hazel said...

anon

a ah income dri perklik dan kalau tak de klik so tak de lah income

sis92 said...

alhamdulillah sis baru join 3 hari
dapat around rm8 harini :)

pelan2 kayuh :)
good luck :)

Rafqa firdaus said...

erm.. bez nya churp2 bnyak..

MaYa MustWany said...

suka burung kanan ni..comel je.and paling penting,tak mengacau nak baca entry.hihi..most importkan.

Noramira Kassim said...

dah lama kempunan DSLR huhu xdapat2..

Wan_hazel said...

sis92

hehehe..betul tu..pelan pelan kayuh akhernya samapai gak..hehee

Wan_hazel said...

Rafqa firdaus

hehehe..mestilah best..

Wan_hazel said...

MaYa MustWany

hehehe..betul tu..peace

Wan_hazel said...

Noramira Kassim

kumpul duit mesti dapat taw..

misTeaRed said...

churp2...hehe

Wan_hazel said...

hehehe..churp churp best

Nurin Najwa Hanafi said...

Wan , saya baru belajar buat Churp Churp lhaa . So , ta taw acane nak cash out . Boleh bagi tips tak ?

Wan_hazel said...

Nurin Najwa Hanafi

cash out tu tunggu rm100 dulu taw..kalau nak dapat income tu..kena banyak share kat FB ke blog ke...

syafika atilia said...

Blogwalking dekat sini terbaca entry ni mmg menarik minat cek..sbb mmg nk beli DSLR pon muheheh