Wadah Madrasah Pengalaman: kreatif _ Coke Hug Me Machine - Peluk dapat air percuma.


Friday, April 13, 2012

kreatif _ Coke Hug Me Machine - Peluk dapat air percuma.

.





Assalamualaikum...

Dah tengok video kat atas tu??Kreatif tak???Kalau benda nie kat tempat Wan..Wan peluk sampai habis air tin tu dan jual balik..Huh..tak perlu modal..ahhaha...



Korang layan je Video tu k..

Nak study..Doakan Wan jawab final paper esok k..Harap dipermudahkan..Amin..



Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.20 .Klik kanan dan open in new tab k , atau klik button donate.Yang iklhas nak klik je taw..Terima kasih

Who are you betting on for Axiata Cup? The Best
When price tags are slashed into half






Papai


.




13 comments:

'Aqilah Mazalan said...

Dekat mana ni? Comel gila!

Syarafi[skyforce331] said...

haha..bapak style..kalau fi nk peluk2 banyak...pastu jual balik kat asrama :D

Ally Idris said...

all the best *abg* Wan! XD

ciksukaberangan said...

alolo. comelnye doodle header tu. hehe. lama ta singgah :D *macm ta de kaitan dengan entry. hehe :D

keri ikhwan said...

kejap lg lingkup la syrikat coke tu klu betul2 camtu haha

dhia adawiyah said...

wow ! Giler cool ... i want to hug it too !!

Cik Anis said...

gud luck exam :) selawat byk2

my eyes for shine said...

mak ai . gerekk larh! hahaha .

BlueiceButterfly said...

~kat mana la ada cmnie kan..:)

p/s:gudluck :)

Shifa Jue said...

wow..! best alu jk wan o0.. free gk ya.. ha3.. teringat sgek bnda kdk tok kt hoetel pmpuan d ICATS.. hari2 gedok syiling lam tabung semata mata mok minum aek sia.. ha3..

Dak Fisha said...

eeii. comelnya. geram pon ade ni. heheh

-SUPERGIRL- said...

kalau pelok perempuan tuh dapat pnumbuk . haha

dah lme tak dtg sini . baru tahu wan dah tuka tmplate . cantik :)

shera said...

wah ! best gile lah kalau macam tu ... hihi