Wadah Madrasah Pengalaman: Update sikit sikit..hehehe_Doodle ikat dua


Saturday, April 14, 2012

Update sikit sikit..hehehe_Doodle ikat dua

.


A
ssalamualaikum...

Hai korang..Lambat lak update malam nie..hari nie paper ketiga final exam Wan..19.04 nie last paper...Sambil update entri nie Wan tengok Tv3.."Landasan Cinta" syok lak cerita nie..Suka sangat tengok Tasha Shila pakai tudung..Ayu sangat...Jalan cerita pun best..


Kalau korang semua nak tahu kenapa doodle Wan ikat rambut..Skang korang tahu lah..Wan suka ikat rambut sebab rambut panjang..Tapi tak lah selalu ikat dua macam nie..Ikat satu je..Rambut panjang kalau nak study susah..hahaha..yeke.??Ok jangan suruh wan potong rambut k..Lama dah tak post gambar kat blog..hahaha..


K
lah korang..Terima kasih bagi yang doakan Wan untuk final nie..Wan turut doakan kejayaan korang dunia akhirat..Yang penting ingat ALLAH selalu k..


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.20 .Klik kanan dan open in new tab k , atau klik button donate.Yang iklhas nak klik je taw..Terima kasih

Who are you betting on for Axiata Cup? The Best
When price tags are slashed into half



P/S: Sesungguhnya Tuhan tu tak kejam, Dia dah sediakan jodoh untuk setiap hambanya. Kalau bukan di dunia sekalipun , jodoh kita ada menunggu di sana.


Papai


.



17 comments:

Ayuni said...

cute!

yaya said...

Hhaha , kelakar lah :D

Sheila Eiman said...

salam...
semoga berjaya abang Wan...

Mitsu Kizu Zie said...

gudluck bro...pas final alu free memanjang la...

dhia adawiyah said...

Ya . Gud luck to you . buat elok - elok . Oh ya ? Best kan "Landasan cinta" tuhh ? haha .. nak gugur jantung ni tengok Shahz jazle pakai baju pilot .. Wahh .. PILOT ~ ( Berangan jugak )

Syamira Yahya said...

good luck for final exam abng wan. .
hehe :D

Are-Zied said...

Good Luck Wan !

Badrina Ibtisam said...

Comel sgt!1!! <3

Nurul Aisyah said...

hansem lagi wan masa gmbr errr yg header dulu tu...hihi

sis92 said...

all the best :D

ciksengeh :D said...

all the best 4 ur final :)

iyou said...

chomellll !!!!

niji said...

good luck ^-^ ... Hwaitting!!!

Fateha Halim said...

wan comel laaaa, mcm gegerl x)

: akifasyalurun : said...

haa . abg wan rambut panjang ke ? amboi ! comel la tuu . huuu :P

BlueiceButterfly said...

~hehe..kecomelan teserlah..
insyaAllah..jodoh semua dah ditentukan :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

Jodoh tu rahsia Allah :). Allah dah aturkan yang terbaik untuk hamba-hambanya :).