Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story_Tutorial tudung Bawal


Monday, May 21, 2012

Doodle Story_Tutorial tudung Bawal

.

 
Assalamualaikum..

Hai korang..kali nie "Doodle Story" nak ajar korang Tutorial Tudung Bawal lak. Tetiba lak kan Wan wat Tutorial Tudung nie lak..Hahahaha..Buat nie bukan bermaksud Wan nak guna tudung..Wan tetap lelaki lah.hehehe..Kalau boleh..tak banyak ,sikit pun jadi lah untuk korang mencuba..Sesapa yang dah bertudung tu Alhamdullillah..Sesapa yang belum tu..Korang tengok doodle nie comel tak??macam tu lah kalau korang bertudung.peace.



 Korang tengok je lah Doodle tu buat tutorial k.hehehe.Sambil tu Wan cerita cerita sikit.






Kalau tak berapa jeles tu..Korang klik je kat gambar tu untuk besarkan gambar.




Kalau ditanya kat Wan mengenai fesyen tudung nie..Wan kekadang pun naik rimas jugak bila tengok tudung dengan fesyen fesyen skang nie..Dan bagi Wan tak salah berfesyen tapi korang kene tahu  jugak apa yang tak boleh dan apa yang boleh.dan kene ingat Niat korang bertudung tu..Bertudung kerna Agama dan Allah jangan bertudung sebab nak pikat crush korang..ehehe.


Wan lebih suka kalau perempuan guna Tudung Bawal..Sebab tudung bawal nie cantek..Tak macam Shawl..Owh ye..Korang pun kene tahu apa fesyen tudung yang korang sesuai guna..jangan terpengaruh sangat dengan fesyen fesyen skang..Bukan nak berlagak pandai bab fesyen nie.. Cuma nak bagi pandangan je.Hot mana pun fesyen tudung tu kalau muka tak cun guna fesyen tu..Maka tak comel jugak..Jadi..faham faham lah kan..betulkan dulu niat tu..nak bertudung ke nak berfesyen..


Yang penting aurat terjaga..Tudung yang menutupi bahagian Dada..

P/S:Lelaki mana tak nak isteri yang menjaga auratnya??betul tak..? 
Sila komen jika mempunyai pendapat dan kritikan .


Kalau suka entri kali nie klik like/share atau klik link iklan churp churp dibawah  ..hanya bagi yang sudi dan iklhas.Pilih satu.





Papai



.





43 comments:

amira said...

atoto .. comel jea :D

Nurain Syuhada said...

hayyyooo ! omeynye doodlenyew ! pandai wan buat ! :)

Faqihah Husni said...

Selalu stalk blog wan tapi malas nak komen. Entry ni membuatkan niat saya untuk komen. Hahaha. Setuju 101%

Ayuni said...

comel!

Siti Safiyyah said...

takleh jadi nih. wan yg lelaki pun layan tutorial tudung bawal gak. ehehe.

nur_za said...

betul2 sy sokong.....=)

Cik Ummi said...

untungler doodle tu xde dada..
pin kiri kanan kat anak tudung pown masih leh tutup aurat..
kuikuikui

p/s: kiutnyer kartun tu. macam saye lah pulak ! hahaha. joking

Siti Nurul Hidayah said...

cumelll

|shuhadaothman|TM said...

alahai comelnye..skrg g mne2 selesa pkai tdung bawal je. shawl da tinggal tepi :D

♛ The Sniper said...

comey je doodle nye, hahah... yup, tudung bawal lagi best :)

EikaSchapika :) said...

Heeee <3 Comel laa doodle story kali nie (: Pika pun pernah try pakai tudung bawal style shawl , sekarang kan dah trend balik tudung bawal , macam najwa latif pakai tuu . Sekarang nie lagi laa ade tudung bawal yang bunga sulamnya diatas kepala . kan cantik tu (:

rAIHan said...

haha..doodle jadi cikgu pulok..

tieka said...

alaala~ comelnya ! :D
pakai tdung bawal lagi sweet sbnarnya kn.. hehe

Muslihah Razali said...

oh? boleh tutup dada eh kalo pakai camtu? pinkan kat anak tudung? x pernah terfikir pulak.. menarik ni.. ^^

esok nk try jap, nk tengok jadi lagu mana.. menutup ke x.. =)

comel doodle.. moga istiqamah..

Ardini Izzati said...

Comelnyaa. Haha. Guna doodle pun boleh buat tuto kan. Takyah guna video ke hape :)

NunAlifNunAlif said...

Pandai Wan pakai tudung.. eh! hehe..

.: rOzirOx :. said...

comey doodle pakai tudung. memang kiut la wan buat! tutup aurat gitu :)
singgah blog :)
http://rozirox.blogspot.com
-latest post :Rejab Is Back!

DAWIA. HONEYPUTRI said...

wan mmg kreatif :)
tuto yang best..

~ cahayakelembutan ~ said...

maok kmk coba..beforek shawl jak..coz tudong bawal nak ka lembut..boleh la try pastok..makceh wan.. :)

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

xsangka wan pn terer ek pasl tdung2 ne @.@

Farra said...

ha2 , macam helmet je,,comel gitu

Noor Hazliza Binti Zainal said...

alolo,comel jea.hihi

merahitujambu said...

ahahaha..comel jee..laki pon pandai tutorial..^_^

geeAhmad said...

Atotototo~ comelnye ! cool lah abg wan.. hehehe

ayut said...

Serius dah macam bt tuto pkai tudung kat utube!hahaha..comel giler!!!kalau la dpt doodle khas kan best :) salam kenalan dr ayut! :)

Lieyna Rosli said...

Comel gila lah wan :)

Chuu Muqhlis said...

aiyoo comeinyeeee geram i :P

Arina Shamsul said...

hihihi..disebalik kecomelan doodle2 tersebut terkandung nasihat yang sangat berguna :)

thanks wan :)

Hanamiko Sakura said...

comey ^__^ tapi saya lebih suka pakai tudung labuh yang bulat.. simple, kemas dan comel.. hehehe

eLLa n aLia said...

hak3x.. salah3x.. haha.. comelnyer..

jaakechik said...

comel doodle tu bt tutorial! hehe

Nursayidatina Aishah said...

Subhanallah , comelnya ;D

Ally Idris said...

wah.. pande na juak ktk polah ya.. boleh ajar kmk polah doodle tok.. XD

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

comelnya doodle pkai tdung...^_^ btw..follow sni...

Noor said...

comelnya..btul ckp wan,nk b'fesyen ikut ksesuaian wajah kita.nak try gak la pakai cmni..

Dak Fisha said...

alalala. chumel sungguhhh.

dhia adawiyah said...

Hehe .. Wan , memang terbaiklah entri ni . suka ! suka !

aima afna said...

setuju dengan statement;
Lelaki mana tak nak isteri yang menjaga auratnya
:)

Atirah ★ said...

Wan wat doodle tutorial pakai tudung bawal . Pandainya , saya yang perempuan ni takpandai nak pakai camne . Wan ni mengalahkan perempuann laaa . #Opsss HEHE

EYJA MASLIZA said...

Comel je doodle wan. buatkan satu doodle untuk eyja boleh? hikhik :p

Cik Fie said...

wajib menutup aurat kalau islam . huhu . nice tutorial . comel n kreatif la abg wan buat doodle tu :)

Cik Ain said...

comel gilak huhu..sopan n manis je tgk muehehhe.

leogurl94 said...

yang nih cute sangat . ehehe .