Wadah Madrasah Pengalaman: Download Adobe Photoshop CS6


Monday, May 21, 2012

Download Adobe Photoshop CS6

.



Assalamualaikum..


Hai korang..Kali nie Wan nak kongsi Adobe Photoshop CS6 lak...Jadi sesapa nak boleh je download...Kalau korang nak..Korang download lah k..

Page 4shared.. Skang nie 4shared dah update..Kemungkinan korang kene sign in untuk download..Korang sign in guna acc muka buku korang je..Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih..Dan kalau korang tak leh download atau kalau korang alami file corrupt tu..Tu ada masalah dengan line korang..


Jom Download (klik link dibawah)

Download (CS6): DF - UL


Kalau korang tak taw camne nak download..Korang rujuk entri nie k..Cara sama je..

-Download Adobe Photoshop Lightroom v3.0 Portable (free full version) 

Lepas korang download tu korang akan dapat file format RAR. Jadi orang kene extract..Kalau korang tak taw camne nak extract atau tak boleh nak extract..Korang rujuk lah pak cik google atau mak cik youtube.Kat bawah nie Wan sediakan print skirn Adobe Photoshop CS6 yang Wan guna.Yang best nye CS6 ada sediakna medium untuk Photography.gambar dalam tu adalah gambar macro Wan ambik .




Terima kasih


Lain lain
Portable Full Software



Selamat mendownload


Kemungkinan pautan untuk memuat turun applikasi ini di 4shared tergendala atau telah disekat.. Sebagai langkah kedua disini ada pautan untuk applikasidi pautan yang lain.  download link dibawah
(maaf atas ralat yang terjadi)


Download (CS6): DF - UL


.





64 comments:

Lyzx Azil Shah said...

Manteb bangat!

Lyzx Azil Shah said...

Mantab!

cendol said...

thanks wan

jaakechik said...

tengkiu wan. share sini.

-✿Ayu✿- said...

wawawa....thank u wan!

Cik Ummi said...

mekaseh ye wan..

ha. nak tanya.
mase aritu kan wan ade kongsikan portable utk cs5 kan?
well, cs5 yg portable tu kan ade sesetengah function tak boleh guna, mcm 3D tu..

same la jgk mcm ni kan? ade function yg xleh guna kan?

Ally Idris said...

wah.. boleh lah belajar photography dengan "abang Wan" tok.. XD..

Iqmal said...

nya pun function masih sama nak, Bang?

ejulz said...

ape beza dgn cs5 ek?

Mizzs Ninie said...

Tq Wan!!

Wan_hazel said...

ada beza nya cs5 dan cs3...ringan

owh ye..ada sesetengah function yg tak de..setipa portable ada bezanya..

nurtiradluvers said...

Terima kasih Abg Wan, :)

Nurul Hayati said...

Thanks abg wan !

Nana Johari said...

WAAAAAAAAAAAAAAANNN TERIMA KASIH BANYAK BANYAK *U* SEKARANG DAH BOLEH UPLOAD GIF TERUS MACAM TU JE *U*

Fatin said...

abang wan,thanks sebab share.Dan sekarang baru boleh download guna 4shared.Dulu-dulu time nak download CS5 dan Photoshop lain yang guna link wan.Dia tak download-download walaupun dah sign in.Hehe..Thanks again

FARAH deeb said...

cool! Thanks!
My latest Entry :)
Mak sentap kat Citrawarna 2012 Dataran Merdeka

Dak Fisha said...

mekasihhh share pasal ni wan :)

Khairiyahhhh said...

thanks wannn! dah lama gak cari benda ni. rupanya terselit kat wan. haha

fanaaa said...

hai, nk tanya :D kalau download yg ps cs6 ni, ps yg sebelum ni akan terdelete or upgrade ke? ataupun still ada both?

Wan_hazel said...

akan ada dua2

Hidayah said...

sedihh.. nak boleh bukak pon T..T

Wan_hazel said...

kenpa tak leh bukak??

Shahrol Nizam said...

thx abg wan 4 the link 2 photoshop cs6 protable full :)

abgteror said...

tenkiu wan share mende nih.... kalau ade new version update ok

aliff zulfan said...

salam wan hazel.. ape beza cs5 dgn cs6 ekk... sy pakai cs5 fail perisian besar sgt 300mb gitu padahal portable

Wan_hazel said...

beza nya tool ada lebih skit..ehehhe..n ringan dr cs5..cs6 best jugak.. tp wan jarang lah guna cs6 bab lebih slelsa guna cs3//

Anonymous said...

Kenapa die tulis kat Application waktu kita bukak tu masih Adobe Photoshop CS6 Extended??

Wan_hazel said...

asalkn dia tak de trial je..dah ok

Anonymous said...

jadi die takde trial and mintak no.pin kan?

Norsuhana said...

Lepas dah extract tu Photoshop tkleh buka sebab expired. Cane ni?

Wan_hazel said...

aik,,pelik..mana de expired nie..ke pernah install adobe lain dulu??

tuan_masterji said...

Betol tu Norsuhana. Awal² ok jer.. lama2 tak bhl dia kata expired..

Anonymous said...

Kenapa ek first2 pakai elok je then lama2 dia kata "Licensed expired"? Macam mana ni?

Wan_hazel said...

maaf sy pun tak taw...

thenewminded said...

mybbe ade la tu yg gi updated cs6 nie.. sbb tu expired,.. ermm.. xpe nk try jugak la... tgh downloading... want thank you wan... kalo rajin2 dtg la ke blog sy..tq

thenewminded said...

blh jer guna.... hahahaha... kan dah kata ade org yg gi update.. terbaik full version lak tu 3d... tggu kan post sy nnti di blog sy...

Munira Hanis said...

Nk tnye,klu donlod bnde brpe lame mase amik,nape kat pc sye kuar 1 hari..mak tak mandi sya tunggu..

Wan_hazel said...

line awak lambat kot..btter awak download cs3 k....jgn download nie//

Baby Idaman said...

Salam Wan Hazel,
saya dah siap download Adobe Photoshop CS6 Portable - bagas31. bila dah extract, run... last2, word " Product License has expired". Mcmane nie??? Anyway, thankz..

Wan_hazel said...

maaf sy belum updtae yg baru...

hanis halim said...

tekan yg nie ker???
Download (CS6): DF - UL

Wan_hazel said...

yep...pilih salah satu

Nuraihan Kassim said...

mm nape bile an download je, die akan bertukar jadi micrososft word ye?? :( help me..

Nuraihan Kassim said...

mm nape bile an download je, die akan bertukar jadi micrososft word ye?? :( help me..

Wan_hazel said...

pelik..tak pasti lak...

Ridhwan said...

Emmm kena download ketiga-tiga link tu ke ? :o

Wan_hazel said...

yep

hyunki said...

Abg wan saya tak boleh download T.T

Wan_hazel said...

mungkin ada maslah dgn dns .. tak leh download macma mana tu??

Cerissy Sarapil said...

boleh edit vedio tak..?

Wan_hazel said...

yg nie tak leh..adobe after effect baru leh

MIchael said...

boleh beri saya cs3 punya tak??

cci said...

wan... nape x leh buka ek.. huhuhu..

Wan_hazel said...

try klik kanan n run lepas extract tu

khalifah 18 said...

download ketiga tiga nih pastu kena letak dalam satu file ke ?

Wan_hazel said...

a ah n extract..

Cik Amabee said...

kenape bile extract dia kate ade file yang tak extract lagi . padahal dah extract semua dah . camne ?

Wan_hazel said...

rasanya ada file yg corrupt tu..

Farah Evans said...

Abang u.u Susahlah nak download. Kena tunggu sebab kita tak guna premium account. sobs sobs sobs

FatinSy said...

Abang Wan , yg second link tu kan ada 3 link , nak tekan semua ke ? Lepastu buat apa ?

Wan_hazel said...

yep///lepas tu extract kan..

Rose said...

Wan,link mok download ya dh broken x ada file PS. kamek mok download CS3 ari blog kitak tok tpi file dh x da sbb dh kena detect. Kamek pun dh download CS5, cuma sering keluar error "file missing" jk tiap kali mok bukak PS CS5.

Harap Wan dpt buat link nok baruk pun tuk CS6 dn CS3 kelak . Kamek nunggu update terbaru kitak ;)

Take your time ^^

Wan_hazel said...

ktk da try link lain sik??

Wan Affiq said...

Wan, Semua link nak download CS6 ni, dah takleh buka. Wan, update2 la link tu .