Wadah Madrasah Pengalaman: 14 hari dah boleh cashout SAYS.my berbaloi tak?Berkongsi tips


Monday, June 11, 2012

14 hari dah boleh cashout SAYS.my berbaloi tak?Berkongsi tips

.



Assalamualaikum...


Hai korang...Tak habis habis Wan nak cerita pasal SAYS.my nie kan..Dulu Wan terpegun sangat dengan income dari Churp Churp..Cara nak dapat income tetap sama..Macam nie untuk Churp Churp boleh klik kalau nak tengok..Kalau dah tahu tak yah tengok..Sama jugak RM0.20 perklik dan kekadang akan ada masa dapat RM0.40 perklik tu untuk Churp Churp . SAYS.my lak lain RM0.20 perklik dan ada limit setiap iklan.


Dalam masa 14 hari nie bersamaan 2 minggu Wan rasa amat amat terpegun dan terpegun dengan hasil yang mendadak..Jumlah dalam masa 2 minggu dah cecah RM50.40 . Percaya atau tak..Terimalah hakikat nya..Itu lah yang Wan dapat dalam masa 2 minggu..


Masih jugak ada yang tanya macam mana leh dapat income cepat sangat tu..Cara Wan..Wan kongsi setiap iklan yang diberi..Tapi bukan semua..Wan tengok tempoh iklan yang pendek.Macam dalam gambar kat bawah nie.Iklan yang ambik masa 5 hari je untuk bersiaran..



Jadi Wan utamakan tempoh yang pendek nie..Sebab nya kalau dah tamat tempoh so tak de dah iklan tu lagi..Pastikan iklan korang tu tak sampai limit..nak taw macam mana iklan sampai limit..Korang tengok Entri nie k

-SAYS.my begitu kejam (11 hari bersama SAYS.my).Limit setiap iklan tak perlu kongsi 

Dan korang pasang target iklan korang..Contohnya satu iklan korang target leh dapat RM 2.00..Bila dah dapat RM2.00 korang beraleh ke iklan seterusnya dan pusing pusing lah dengan iklan yang lain.


Perkara yang sering Wan buat ialah macam nie..Rasanya korang dah tahu..Sapa yang tak tahu boleh tengok.."Contoh"..Wan pasangkan link di setiap entri Wan..Nampak tak contoh tadi tu..Dalam entri kita try buat yang berkaitan..Erm.Ok..Wan bagi contoh mudah k.


"Puma pun ada permaianan..nak tahu siapa jadi kapten..Korang layak ke tak?hahaha.meh sini---PUMA


Cara yang seterusnya lak Wan banyak berkongsi link dalam facebook..Mungkin ada yang menyampah dengan cara nie Tapi kita kene buat dengan cara yang sangat sangat bagus..Contohnya kalau kita nak kongsi iklan nie..Korang leh tengok contoh iklan tu kat sini ---> Contoh iklan..Iklan tu mengenai PUMA kan..Jadi Wna akan update status Wan mengenai PUMA..Contohnya macam nie


"Puma pun ada permaianan..nak tahu siapa jadi kapten..Korang layak ke tak?hahaha.meh sini--->http://wanhazel.says.com/recommendations/puma-social-finale-party"


Yang seterusnya ialah masa yang tepat..Korang kongsilah saat kawan kawan korang banyak online..Dan kebanyakkan yang Wan kenal pasti ada yang bertukar tukar link supaya di klik..Awak klik saya, saya klik awak..cara nie Wan tak pasti lah membuahkan hasil ke tidak..tak pernah cuba...Kalau ada yang nak Wan klik boleh je Pm Wan di facebook...Insya ALLAH Wan akan jenguk iklan korang..Mari berbagi rezeki..Yang penting jangan SPAM k..FB wan "Wan Hazel".Setiap seorang 2 link je k..


K lah korang setakat nie je yang Wan nak kongsi..Owh ye..Sebenar nye Wan tak cashout lagi SAYS.my nie..ehhehe..nak tunggu sampai cukup target..Insya ALLAH..


Jika entri kali nie berguna like/share dan klik button Donate jika sudi..terima kasih 

Sudi lah kiranya klik link dibawah untuk memberi sumbangan kepada blog ini..Terima kasih sangat sangat






.




19 comments:

Muhamad Azam said...

Nice info bang wan...

Ayat macam ni ok tak??

Keliru nak masuk Kolej mana.. .. FIkir baik2.. sini ada tips sikit...
Renung2kan!!
--------->>http://bit.ly/KmwjF5

Azza Afdzal said...

says mmg lagi cepat dari churp2....
mmg berbaloi la...

♛ Dea Arematt ♛ said...

kmk pun mk try says tok jwk.. :)

Muaz Faris said...

cpt tul dpt.. hehe..tahniah anyway.

plg banyak wan kongsi kat mane? blog atau fb?

Wan_hazel said...

tengs all..wan slalu share ka tFb n blog2 dua2 pun sama

Sally Yatiey said...

Cepatnya nait earnings ktk, hee. Kmk lamak lalu jak mok dapat. hehe ^_^ Tahniahhhhh.

Hanih Borhan said...

Wow, macamtu je boleh dapat duit ye...

Noor said...

kjpnye bleh dapat duit..

Amal said...

comelnya link, pendek n ringkas ja..

mcmna nak buat mcm tu ya?
dpt copy paste link pnjg2 ja..

Wan_hazel said...

taip je kat google"pendekna url" nanti kuar lah website utk pndekn link tu

ayut said...

best yer jdik wan...huhuhu..
nak wet raye ea nnt :p hahaha

azizul said...

wah... nk jgak ah...

babychery said...

hi,i just want to ask if im nuffnanger n churper i still can share my link at blogspot or not with says.com advertise?,tq

Wan_hazel said...

yep still can..no prob..

Schu haDa said...

baca entri tentang SAYS vs NUFFNANG kat sini http://syuhadahstorimori.blogspot.com/2012/10/says-vs-nuffnang.html

Ashjbxoxo said...

Terimah kasih abg wan bg tips yg sgt berbaloi/berguna! sya dpt byk idea. usaha itu tangga kejayaan. ;)

Riya said...

Lol..nak cubalaaa..

safuan mahamad said...

kalau daftar says....
bayaran dya buat kat mner...???
kat bank malaysia ker...???
tlong email syer...
safuanmahamad@rocketmail.com

safuan mahamad said...

salam,,,kalau daftar says...
says akan byar kat kita mlalui apa...???
cba terangkan...
email syer bleh...
safuanmahamad@rocketmail.com