Wadah Madrasah Pengalaman: Bertemu semula.. :)


Friday, June 29, 2012

Bertemu semula.. :)

.
Assalamualaikum...


Hai korang...Sihat tak ? Wan sihat je dan baru je lepas masak dengan ayah dan dah selesai makan gak..Alhamdullillah kenyang... 3 hari nie Wan tak leh update blog dan online bab internet Wan kene sekat. Padahal tarikh last bayaran pada 1 julai..lama lagi kan..Nasib baik Wan kol 100.Wan pengguna streamyx.mula mula semua dah selesai dia orang kasi taw lepas 4 jam talian internet akan disambung semula tu hari rabu..last last last last keesokan hari nya masih gak tak leh guna..Wan kol lagi skali..kali nie lain plak yang dia orang kasi taw..Dan pagi nie Wan cek cek balik moderm Wan..rupanya ada ada masalah moderm plak..setting lari..hahaha..tak pasal pasal Streamyx pening kepala..ahhaha..Maaf ye Streamyx..


Sepanjang 3 hari nie banyak plak tempahan tertangguh..Bukan tak leh nak buat masa tak de internet tapi semua info ada kat dalam inbox muka buku dan nak berkomunikasi dengan pelanggan pun payah..Terima kasih kat semua yang faham situasi Wan..Skang Ahamdullillah Semua dah selesai dan Wan dapat kejar balik semua..Dan sepanjang 3 hari nie ada 6 lagi tempahan yang masuk..Syukur sangat..Wna anggap nie rezeki Ramadhan untuk tahun nie..


Churp Churp dan says.my Wan lak tak jalan bab tak online kan..Semua iklan pun da complete..tinggal beberapa je lagi..Jadi dikesempatan nie Wan nak ajak korang klik link Churp Churp and Says.my Wan.Harap korang sudi membantu dan bersedekah..ehehe..Terima kasih sangat sangat..

8TV
Monshi < wajib tengok sebab comel.


K lah korang..

setakat nie je untuk hari nie..Nak siapkan tempahan lak dan nak blogwalking gak..Terima kasih semua

P/S: Setiap ujian itu Allah janjikan penyelesaian nya dan hikmahnya..



.







7 comments:

miz ruha said...

MR dulu sebab lambat bayar bil, pastu kena pergi pejabat telekom untuk bayar and activekan smula streamyx..
hehehe,,,,

Cik Cempaka said...

masak eaaa...nak ckit
lapar ^^

~MiZz Atie ZieYa~ said...

alahai..lau xdak tenet..rasa mcm katak bwh tempurung jaaa bg zieya

Nurfazilah Cipa said...

da lme xjln2 cni:)

misshannajr said...

akak punya broadband pun makin slow

eyqa said...

mesty best anak beranak masak..
hehehe..

AL AZRUL said...

blog design yg pling awesome bro, untung la.. nice header, mnnti ramadhan al mubarak