Wadah Madrasah Pengalaman: Ubah template , Ubah Doodle dan ubah diri


Monday, June 25, 2012

Ubah template , Ubah Doodle dan ubah diri

.


 


Assalamualaikum..


Semoga sihat selalu..camne hari nie??sihat?ok best?mengantuk bab isnin bab tengok bola??hahaha..padan muka..Wan ..Wan sihat je cuma ada ulser kat bibir..Skang Wna dah ubah Doodle dah ubah template..Tema template kali nie "tak sabar menunggu Ramadhan"..Ubah sikit sikit je..Tak dapat nak ubah semua skali..Jadi apa yang ada nie cukup lah..




Wan ubah doodle Wan..dah tak ikat rambut dah..Bab nak jadi lebih matang sikit..rambut pun dah pendek..Bukan Doodle je akan berubah..Insya ALLAH diri Wan sendiri pun akan berubah.Nak sangat berubah...Risau hanya duduk ditakuk yang lama.Jadi kadang kadang kita perlu berhijrah ke jalan yang lebih baik..Doakan Wan  k..


Jujur dari hati Wan..Wan risau nie Ramadhan terakhir yang kita akan kecapi.Dalam kerisauan tu Wan cuba tenangkan diri terima hakikat yang Kiamat pasti berlaku dan kematian tu milik setiap kita..Jadi Wan nak ajak semua kita mulakan langkah yang baru..dari yang tak bertudung cubalah bertudung.Dari yang jahat berubah menjadi baik..Dari yang tak taat pada ibu bapa kembali lah taat..Dari yang suka mengumpat banyakanlah berzikir dan beubah lah berubahlah ..Mula kan dengan langkah yang kecil..


Wan doa kan semua .. Semoga perjalanan kita dirahmati dunia dan akhirat dan semoga kita dimurahkan rezeki oleh NYA..AaaMiin...




Papai.



.




30 comments:

Syafiq Ajis said...

Seemart la blog !! =D...

my eyes for shine said...

wah! jadik kaler biru pulak . hehek . comel2x :D

Iza Zaty said...

Nice :) TETAP CANTIK ~ biruu ~

|shuhadaothman|TM said...

Aaaaa..blog btmbah comel wan :)

merahitujambu said...

berubah untuk kebaikan itu lebih baik..=)..comel doodle baru

Ayuni said...

hikhik, betul tu....perbetulkn diri....

ayut said...

tu la..td pg tgk2 eh katun dh len :) mudah-mudahan Wan mampu dan sentiasa menjadi lbh baik.Insya Allah.yg sdikit tu truskan kalau ianya baik..mudah2an mnjadi lbh byk baiknya :)

nana kamarul said...

aminnn :) Anyway, doodle baru comel!

Asyiqin Haulisah said...

Alhamdulillah pelan2 kita ubah ke kebaikan. :)

Deq's Qienz said...

cumei..cumeii.

Dawia HP ❤ said...

idea wan semestinya yag terbaik :)

miss fluffy said...

semoga kita menjadi lebih baik dari yang sebelumnya:)

rAIHan said...

nice..tp doodle nampak kurus sikit.

NoRaQiLah JohaRi said...

wan dh berubah wajah! hehe =) comel la...

CCICute Design said...

shomey sangat.. ^_^

Hanamiko Sakura said...

berubah dengan niat kerana Allah :)

Aqilah Yazid said...

Ingat kan nak tuka template kaler pink :3

sue said...

cun-2 , ,dulu rmbut wan pnjang ey?

Wan_hazel said...

tengs all..wan reply semua skali kat sini ye..hehehe

Insya ALLAH ..kita sama sama berubah ye..Istiqamah

dulu rambut wan pjg dan ikat so doodle pun ikat rambut skang rambut pndek..so doodle pun rambut pndek..ehehe

hairy said...

bergetar2 dada baca yg jujur tuh..hehe

Pecinta pink^^ said...

nice sgt the new design..(^_^)

cincin permata said...

wan memang kreatif . suke tengok blog wan .

Cintaku Tihani said...

peeweeiiit

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 8229.

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Noor said...

sjuk mata memandang..warna biru..

keri ikhwan said...

insya Allah..
tengah bergelut menjdi insan yg lebih baik :)

sare ared said...

nice nice

zana said...

wah hensomenya dodol ni..ni yg jeles ni :D

miz ruha said...

berubah ke arah yang lebih baik.amin.

Alynn Nyzaa said...

amin..sama-sama kita berubah ke arah lebih baik..insyaallah :)