Wadah Madrasah Pengalaman: Fibox telah diharamkan penggunaannya di Malaysia..??


Sunday, August 12, 2012

Fibox telah diharamkan penggunaannya di Malaysia..??

.





Assalamualikum..

Ada ura ura mengatakan Fibox diharam di Malaysia..Wan pun tak pasti..betul ke tak...atau dia orang tengah maintenance site dia orang..Wan pun tak pasti..



Sebab Fibox tak leh nak guna sakng nie kang..dan ramai yang dah tuka ke Cbox /Ishoutbox/shout busuk.. Korang leh je Google shout2 tu..dan pastikan Shout korang tu ada tempat nak tinggalkan Link blog k..


Entri nei wan tak pasti betul ke tak taw...


Peaca..


jadi apa pendapat korang??


.



27 comments:

luqman zakaria said...

tau xpe wan..arep pon pelik pasal fibox nih..kalau nak cakap maintenance..dah lame sgt dah..kat blog arep tuh..memang x kuar ape2..

Ammar Are-liff -AA- said...

Shout Busuk best sebab nampak kemas :D

Cik Fie said...

yeke ? patut la website dia x leyh bukak .

Solehah Shamsuddin said...

no komen.yg pasti mmg sy gne fibox,ttbe asyik error je.sbb tu trus tukar ke shout busuk

naim said...

dah 2 minggu x leh guna.. huhu

Salina said...

patutlahh kita punya tak boleh bukak . loading giler lama .

Myra Abdullah said...

laa patutlah myra pnye fibox asyik loading..huhu.

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

wannnnnnnnnnnnn! :( huwaa takde semangat nk hupdate blog :(

^^eKaTiKaH^^ said...

hari perasan jugak, fibox tak boleh bukak. cepat2 tukar cbox

Cik Rongoks said...

ika pon dh tukar.hikhik

miz ruha said...

perasan masa g blogwalking,,
tp tuan blog tak sedar yang fibox diorang dah tak leh guna,,,

rAIHan said...

raihan pon tukar..hehe~

MISS Z BERCELOTEH said...

tak guna fibox...guna shout busuk je...

Adi Herman said...

apa benda fibox ya wan?boleh explain ckit sik?

Anonymous said...

Tekan "Retry for a live version of the site." Nanti keluar lah website dia ^^

aswadz said...

patut la aku blogwalking kdg2 jumpa shoutbox yg x leh reload.

Ckin Kembaq said...

patutlah klik tak kuar pape dah..haish.. =)

Princess Syazliyana said...

ye ke ? whoahh nseb baik sy guna cbox haha

Momo said...

pengguna shoutbox busuk..hee

Nizam Ijam said...

ptut r problem.. aku da tukar..hu2

Sally Yatiey said...

Chatbox/ shout busuk bagus gik :D

Cinta Muka Buku !! said...

ye ke ? nasib baik x guna fibox.com

Hanamiko Sakura said...

kenapa ek diharamkan??

Eca Dwinky Asha said...

fibox masih under beta..byk kot maintainance yg akn dibuat...eca guna ishoutbox je.lgi best

♫ S I T I Z U L A I K H A B T J U S O F F♫ said...

laa yeke?? patut lah xleh buka..

Fya Pelangi said...

haha. da terjawab. sian tenet dipersalahkan :P

Lazaac said...

bukan diharamkan la wan... saja jer wat ayat gitu... kihkihkih... :p