Wadah Madrasah Pengalaman: Salam Lebaran buat semua-Ampun maaf dipinta


Saturday, August 18, 2012

Salam Lebaran buat semua-Ampun maaf dipinta

.

 Sony alpha a55|18-55mm

Assalamualaikum..

Saat entri nie ditaip mungkin rata rata antara kita tengah sibuk mengemas ruamh.. Siapkan juadah..Lemang,Ketupat , Rendang dan banyak lagi ..Dan ada jugak antara kita yang masih bershoping sakan nak sambut lebaran nie kan..Tul tak?

Dalam kita seronok seronok nak sambut lebaran nie mesti anatara kita tak sedar yang lepas nie Syaitan akan dilepaskan..Jadi lepas nie banyak banyakanlah beringat k..

Kesempatan nie Wan nak mohon maaf kalau ada salah dan silap sepanjang Wan bergelar blogger nie.. Dan kalau ada tersalah taip atau tersalah kata atau ada sesuatu yang wan tak sedar menguris hati korang..harap maaf dari wan.. Walaupun tak boleh bertemu wan sampaikan dialam maya nie je k..

SELAMAT HARI RAYA AILDILFITRI..
Maaf Zahir Dan Batin..




.



11 comments:

Xiao Xandria said...

salam hari raya wan maaf zahir batin :)

Tengku Laurel Adamila said...

Selamat Hari Raya abg Wan !

Adi Herman said...

sesibuk aku ni tgh kemas rumah,sempat pulak komen kat blog dirik tok wan haha selamat hari raya boss!

Cik Rongoks said...

Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir & Batin ^^

Cik Fie said...

wah ! bestnye :)
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/alhamdulilah-dah-cashout-says-my-dalam.html

Sally Yatiey said...

Salam Aidilfitri :D
Maaf Zahir dan batin ^_^

miz ruha said...

selamat hari raya,,
maaf zahir batin, wan.. ^_^

rAIHan said...

selamat hri raya wan!!

♫ S I T I Z U L A I K H A B T J U S O F F♫ said...

selamat hari raya maaf zahir n batin... :)

Badren Awang said...

selamat Hari Raya...minta maaf mun ada salah silap

zahidahwahid said...

selamat hari raya wan... maaf zahir & batin