Wadah Madrasah Pengalaman: Terima kasih NUFFNANG terima kasih semua


Saturday, November 23, 2013

Terima kasih NUFFNANG terima kasih semua

.


Assalamualaikum

Entri kali nie bertujuan nak berterima kasih kat Nuffnang dan korang semua
Sebab dalam masa saya tak pernah nak jenguk blog
Tak pernah nak update blog
Iklan dari Nuffnang masih setia melekat kat blog
Ini jugak rezeki dari ALLAH
Sambil berblog sambil cari income
Nampak sedikit kan..
Syukur dengan rezeki yang ada
Memang nampak sedikit
Tapi kalau ada berpuluh puluh CPUV
Agak agak banyak tak ??
ALHAMDULLILLAH tu je mampu nak ucap

Yang RM1.++ tu masa tu blog nie lansung tak sentuh
Masih tawar hati
Dan pernah jugak dapat 1sen je dari iklan



Kadang rasa macam
Alah..rugi nya masa tu tak aktif blog
Tawar hati katakan sampai dengan blog pun tak nak tegur dah
Hehehehe
Tapi
Syukur jugak sebab tak tutup blog nie dulu
Memang ..
Suatu masa dulu nak sangat tutup wadah nie
Oleh kerana korang korang semua
Yang sentiasa jadi pembaca setia
Saya biarkan dan sehingga ke hari ini
Inilah wadah
Ceria kembali dengan kunjungan kalian

Terima kasih buat kalian
Terima kasih buat semua
Terima kasih jugak kat Nuffnang

Kali nie nak simpan je income Nuffnang
Untuk raya tahun hadapan..
Insya ALLAH


Biar payah
Tapi cuba untuk berdiri semula

Maafkan saya
Andai ada salah dan silap



.





16 comments:

Akeyla Azmi said...

WELCOME BACK ABG WAN HAZEL!!!!

Akeyla Azmi said...

STAY STRONG OKKKK!!!!!
THUMBS UP!!!

Akeyla Azmi said...

WE ALL LOVE U~~

HEHEEHEH

Iqbal Abdullah said...

untungla...hehhehhe

Mek Onie said...

haaaaa,bestkan tu bestkan tu..weee :D

Cinta hazanis said...

Byknya BE.:)

Muhammad Khairuddin Lim said...

Tahniah.....

Bro Framestone said...

Mantap.. murah rezeki tue

Zana Hassan said...

Wah tahniah2..syukur alhamdulillah :)

Shida Radzuan said...

best2 hehee :)

Adam Faiz said...

Wah banyaknya BE,murah rezeki :) Tahniah ya.Keep blogging

aien hermionie said...

banyak sangat ilmu yang boleh dapat dari blog nie.. sebab tue.. pembaca setia sentiasa melekat.. :)

Anis Farhana said...

seronoknyaa. hehe :)

Muhamad Wafi Remli said...

Saya punya nuffnang x pernah sampai 10 sen pun... ;(

Tapi sekarang bila log in keluar macam ni kat address www.nuffnang.com.my/disabled-warning
Tak tau macamana nak tanya nuffnang pasal masalah ni...huhu

Jannatul Ain said...

waaa~ bestnya. Byk BE Abg Wan. Sy CPUV pun blum dapat lg. huhu, sabar~

DYatie said...

Stay strong dik!