Wadah Madrasah Pengalaman: hutang...


Wednesday, February 25, 2009

hutang...

tags tags tags dari ZATIE LAGI









Anak kunci
*kegunaan asal-untuk start enjin kereta lah,,
*kegunaan sampingan-untuk korek telinga,,hahaha,,

2) penutup pen
*kegunaan asal-adoyai,,,untuk tutup pen lah,,
*kegunaan sampingan-untuk cucuk kawan time bowink2

3)Botol Mineral
*kegunaan asal-untuk simpan air jadikan bekal kan kan
*kegunaan sampingan-untuk sepak2 gantikan bola

4)Paper lama

*kegunaan asal- bungkus nasi lemak
*kegunaan sampingan-untuk wat hadiah kat korang,,hahaha

5) seluar 'D' lama..'DALAM' terpaksa di sensored kan..ooppss...
*kegunaan asal-no komen..korang ngan aku same je
*kegunaan sampingan -untuk tutup kepale korang kot,,hahaha..(sowie gurau je)

6)Lesung batu

*kegunaan asal-untuk wat belacan...hahaha.tol ke??
*kegunaan sampingan-untuk ketuk paku kalau xde tukul

7)Langsir
*kegunaan asal-untuk aksesori kat umah ,,,
*kegunaan sampingan-tuk lap mulut n tgn lepas mamam,,

8) Komputer opis

*kegunaan asal-untuk wat kerje opis
*kegunaan sampingan-kalau ade intenet untuk on9..hehehe

9)Duit syiling
*kegunaan asal-untuk beli barang yang sen2
*kegunaan sampingan-untuk men teke2...cabut uban ade gak,hehehe

10) Laman Blog
*kegunaan asal-entah,,untuk bercerita kot or untuk org politik je
*kegunaan sampingan-untuk kasi cantek2..tambah2 gedget..hehhee

">





mangsa tags...xde .....



4 comments:

SyFazidawaty said...

huhu..mek da juak hutang tag tok koh..lak2 la mek byr nya.. =)

Wan_hazel said...

Hahaha.utang tags ya mok dbyar ya.hukum nya makruh or dosa ya xtauk.hehehe.nama dah utang.huhuhu

keSENGALan teserlah.. said...

haha..
ader ke suar uh nk wat tutop pele..
yuuiks...
xsenonoh..hahahha...
=p

Wan_hazel said...

hahhaa,,,a ah lah,,sape lah budak xsenonoh 2 kan,hahaha