Wadah Madrasah Pengalaman: Maaf aku tak paksa kau masuk blog aku...


Friday, July 16, 2010

Maaf aku tak paksa kau masuk blog aku...

.







guest: kau ni laki ke pmpuan ha? asl prangai pmpuan amcm..ish2..as a man , stop la letak gmba "hello kitty" sumer tuh , gmba ko gaya thape hape , kalo hnsem takpela..sedar diri lu tu



Guest...Aku ade kacau Mak and Bapak kau kan..Kau baru jumpe internet kan..alangkah kecian Mak Bapak kau..Tak bagi moral kat anak yang cam kau nie?? eh,kau nie manusia ke binatang??owh ye kera yang boleh berkata kata ataupun BABI yang pandai tekan keyboard..atau kau lebih hina dari ZINA..


Tak lame g lah kau tu..Awal awal kali kubur k.. Macam lah aku tak taw kau sape...Tunggu je lah..Malas je aku nak layan kau..Len kali jangan wat iklan kat blog aku k,,law tak suke..Kau men men ngan orang SARAWAK nanti kene lah kau...





Owh ye guest..aku nie lelaki yang dah terdedah kat dunia luar, tak macam kau duk je dalam gua atau duk dalam gelas transparent .. boleh tengok kat luar tapi tak bleh kluar akibat kebodohan sendiri.. lebih teruk lah kau dari katak yang duk bawah tempurung yang tak nampak pape tu.


Aku memanglah tak hensem mane pun...tapi aku baik hati ada budi pekerti... Law kau nak muntah tengok BLOG aku nie..Aku minta maaf sangat sangat kat kau..Aku tak de niat pun nak suh orang Sakit ati.. Aku memang sedar diri pun..Sebab tu lah aku tak nilai orang macam kau..Kau kan manusia sempurna suka tambah dosa untuk masuk NERAKA...


Mesti kau banyak kawan kan..Banyak orang minat kau kan..


Ya Allah ya Tuhanku kau tunjukkan lah jalan kat budak nie...Limpahkan lah rahmat ke atas beliau..Tunjukkan lah beliau erti kehidupan...Amin..


Tuhan tahu balasan bagi orang yang berbudi....





Haters make me FAMOUS..hahaha










.



82 comments:

Cylia Chel said...

nya jeles ktk mpun blog ya wan..

Wan_hazel said...

kali juak ooo...alu down nak berblog tam nya...huhuhu

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

huh..sibuk jek owg tu..
nak sound kat rumah owg lain..
pastu as a guest..
betol2 x hormat owg lain..
giler tteeeetttt............
huhuhu..
sabar yea wan..

munna said...

sabar je la wan oii

Zaty said...

sabar je la, k.

Nur Hayaty said...

owh..sapakah mamat itu...usah dilayan wan..bese la...org dengki....Harap wan sabar k...Allah bg ujian tanda Allah saygkan Wan ..percayalah...=]

Wan_hazel said...

munna

kak munna..sabar je lah kan

peaNut said...

aiehhh..org sarawak duhal eyh...hehe...boh duli ngn guest bongok ya bah..nya jeles ngn ktk ya...xpa,,,sak ktk kin glam leh nya..hikhik


hasil terjahan ke balai polis...hurmmm

Wan_hazel said...

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙

tengs..wan sabar je nie...tulah tak pasla2 nak wat kecoh kat sini

Wan_hazel said...

Zaty

ok

Wan_hazel said...

sis yatie


tengs sis...

Wan_hazel said...

peaNut

duhal ktk org sawak wak..lelah jak mek tok klaka KL ...hehehhe..aoklah oo..tandah jak nya

Ғмɛσω said...

wan, buat tak de perasaan suda~
hehe. bukan apa.
saya dah pernah kena. dah la time tu baru kenal blog. tapi tak seteruk wan la.
sabo je la ye.
manusia dengki selalu begitu. =)

xazryx said...

hahha .bodo pe guest tu .biar kn jela org nk watpe .ni hak ko .pedulikan la pe org tu nk ckp .

Wan_hazel said...

Ғмɛσω

hehhe..wan sabar je nie..huhuhu...ape bleh wat kan org tak suke kite

Wan_hazel said...

xazryx

tengs bro....wat dunno je lah kan

nur_cahaya said...

dyer jelos kan wan kot...
coz wan ader kitty....
ngee~~~ ^_^

RedBoy said...

sbnrnya guest tu jeles la dgn blog bro yg cantik nih.. dia nk godam taktau so menyamar dgn guest pastu sound kt chatbox.. sggh takde sopan santun.. buat taktau sajalah..

wan, ada YM x? senang sikit aku nk chat dgn bro.. inform me at my blog ok.. thanx

Wan_hazel said...

nur_cahaya


mungkin kot..huhuhu...wan tak kacau dia dia kacau wan,,giler ah..huhuhu

Ғмɛσω said...

biar je la die.
putus fius mmang mcm tu. haha. =P

Wan_hazel said...

RedBoy

huhuhu,,tulah RedBoy ,,wan wat tak taw je...

Wan_hazel said...

Ғмɛσω

tu lah kan...hahahah..putus fius...

akuvision said...

ini macam punya orang pun ada ke?, aku pun suka hello kitty, apa masalah kalau kita berani eksperasikan diri!

Wan_hazel said...

akuvision


hhehehe...betul tu bro...tengs...ello kitty bukan salah pun law minat kan...

FarHa said...

loh..nape die ckp g2?? adoi...bg sy tak salah pon nak letak per2 haha..pe laa..die jeles kot..ignore je manusia mcm tuh...

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

uh...wannn! sabar k..
terok la saper yg kutuk mcm tuh..
dlm dunia blog nih pon still ada org mcm tuh ye..
it's okey..wan ada bnyk kawan2 blog yg akan support wan..
dun take siyes ye..yg penting put tau wan sgt helping person..
put untung ada blogger fwen mcm wan :)

Amalia Auni said...

sabaq je la..
spesis cm nie merata alam ada..
sabaq k..

Nureen said...

ala, xpyh lyn sgt dgn org yg bpikiran sempit mcm uh..dy jakun kot..huhu..sabar ea.. :)

Wan_hazel said...

FarHa

tu lah FarHa..wan sabar je..g pun malas nak fk budak zaman batu tu...

Wan_hazel said...

Saya Adalah 'Cik Putput'

hehehe...tengs put..cam tak caye je wan nie suke tlg org..hehehe..ye ke???

pape pun ..wan pun tak nak lah fk manusia tu..entah manusia ke ape...

Wan_hazel said...

Nureen

hahhaa...memang jakun sgt dia tu...

♥sofiYy khanYm z.khan♥ said...

mm.. bunyi cam pmpuan je..
wan pnah tolak cinte org ke?
huhuhu..
guraw je.. ;p
jgn mare taw!

Wan_hazel said...

♥sofiYy khanYm z.khan♥


hahha...tolak cinta fasha sanda adalah..eceh...gurau je...a ah lah kan...cam gurl je kan...biarlah

nuriz said...

sapa le yg dengki kat wan ni..sabar le wan 1 org benci berpuluh2 lg org suka

Wan_hazel said...

nuriz.


tengs..tengs sesangat...betul tu...sokong2

krole said...

sapa tu wan...???mmg otak smpit r...pemikiran kuno...le mnta url dia..wan???meh krole cbe educated skit...sabar yer wan..krole rse sal hello kitty tu okai apa,ala dia jeles wan cute..kalo x xkan dia kte g2...heeee...

Wan_hazel said...

krole


biarkan je krole...tak yah kisah lah...tengs krole...wan pun tak taw..nape hello kitty tu..salah ke wan letak...cam menyusahkan dia je..wan tak kacau org pun dalam dunia blog nie..huhuhu..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

mmg org tuh otak sempit like tin sardin..huahuahua~

hello kitty tuh tok lelaki je ke?
put tak tahu plak..
sbb put ada je abg saudara yg minat hello kitty..penoh 1 bilik diew + kerete diew dgn hello kitty..kaler pink plak tuh kerete diew..

tp diew macho je..tak pulak songsang ke sifat pompuan..

cute pe hello kitty..tp cute lg my froggies..hoyeah!!
:p

Wan_hazel said...

Saya Adalah 'Cik Putput'


hahaha...betul tu...otak sardin lah budak tu put...geram tol...wan nye ello kitty lg cute lah put...hehehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hello kitty wan cacat..takdak mulut..huahuahua~ :p

Wan_hazel said...

cik put

tp kitty wan ade idong..froggies put tak de idong..hhahhaha

Ichako said...

haha obvious sangat dye dengki tu wan. persetankan dye tuh. biar dye buat dosa kering sorang2. jangan dilayan sbb tu yang dye nak pun. attention seeker. chill yaw! hehehehe

Wan_hazel said...

Ichako


tengs icha,,,wan ase budak tu tak cukup kasih sayang tu,,,huhuhu...

Affan Ruslan said...

ko lepak je bro.
aku cool je ko ada hello kitty. hehe.

Wan_hazel said...

affan

tengs bro...tak taw lah budak tu...tak leh tgk ello kitty kot

sYaza said...

wuuuu...guest ni jeles agaknye..sbb blog die xde kitty kitty..hehehhe...ait?x pasan lak td time bg jejak tu name syaza atas post guest tuh..isk2..kalo pasan dah lame kne bebel ngan syaza..hahah..sbr je la wan..die dengki tuh..

SITI said...

sabar ea wan..takmo marah2 k?takut bace entri wan marah2..huhu

Wan_hazel said...

sYaza

tu lah...dia tu jelez or tak de pasaan..hahah./.biarlah..budak tu masih hidup kat zaman batu..same ngan mak bapak dia..cian tak kene ajar,,,

Wan_hazel said...

SITI

huuhuhu,,dah tak marah g dah...cool je nie..huhuhu

aren said...

apa masalah Guest tu? takde telor kot..

Wan_hazel said...

aren


mungkin kot..hehehhe..biarlah..

suzie rahman said...

hihi...bia kan je tgn nya menaip..xsakit pon.. jeles tu..act blog wan sgt3 lah cute...i love it so much...

Wan_hazel said...

suzie rahman

hehhe..tang sesangta...biarlah kan...huhuhu

paan sabri said...

rilek bro.. dia kutuk coz its obviously u r better than that idiot.. so chill la..

Wan_hazel said...

paan

tengs bro...org len tak kisah pun wan letak ello kitty...dia plak..cam ape lah...huh

belalang hijau said...

aduh apehal la mamat tuh?
kasi bukak dia punya endentiti la wan...baru dia tau...
blog kita sukati kita la nak buat hape pun...x kacau dia pun...
to wan hazel,teruskan berblog dgn sifat kamu yg cool tue ok...

Wan_hazel said...

belalang hijau


huhu..cool ke wan nie..eceh..tengs belalang..wan tetap akan terus kn berblog

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

xyah layan la org tuh..=).. nak publisiti tuh!!

Wan_hazel said...

zakiah


tu lah..wan pun malas nak layan..huhuhu

KiKo Berdendang said...

Orang Yang Rendah Akhlaknya Adalah Orang Yang Bobrok Imannya...Blog Sdra Wan Memang Best tu Pasal Didegkikan

Wan_hazel said...

KiKo Berdendang


tengs...wan wat tak taw je ngan budak tu...biarlh

Wanie said...

lor...die jeles gn wan la 2..
bia je org mcm 2..

Wan_hazel said...

wanie

tulah..wan biarkan je..huhuhu.

shiyda said...

sian tol guest tuh kn . da mengong sgt kot . sbr je la .

Wan_hazel said...

shiyda


tu lah kan...sabar je lah...biarkan guest tu

pu3mas89 said...

aii ada indah gya ehh.. nang jels la ya...

auk eh, bna kata ktk, muka xpenting, yng penting hati...

Wan_hazel said...

pu3mas

aok mena ya..xda pnting muka..penting juak lah kit..huhuhuhuhu...ati ya pnting gik ooo

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. lawak menar la mbiak ya. mun nya bena2 laki tek, tegur ngkah link la.. bok gentle..

ya dah macam asuk.. dari jauh nyalak2, dah d agak dekat, bisuk..

salam dirik jak ngn mbiak ya..

Wan_hazel said...

hahhaa..aoklah ooo..talang pakey HP 3310 bok nya tauk..kdak org gila jak eh..xrajin sa ati ngan miak nya..eh tandah jak..

ShaNaz said...

ignore saja org itew!! nmpak sangat coward sebab tak berani letak nama or blog add.. :)

Wan_hazel said...

shanaz


a ah lah kak...biarlah kan,,,wan tak kisah dah ngn budak tu

tia said...

dye jeles!
wat taktau je! ;)

Wan_hazel said...

tia


tol tu..hehehe..wat tak taw je kan

cik elina said...

manusia memang macam ni.
tak puas hati dengan apa yang org ada.
sabar wan.
*lmbat2 pun tetap nk komen jugak.hehe

Wan_hazel said...

cik elina

yep...tengs...g pun wan biarkan je dia tu...nanti ade lah blsan nye..tengs

EkaWeird said...

ni cm sme cm ika nye kes je.... tp ika lg la byk kali.dh banned dia nye ip dia post komen lak..dahsyat tul..

EkaWeird said...

ika pun ade post pasal budak sakit cm dia ni. tp ika x tau spe... ni huh http://iekapelik.blogspot.com/2010/04/tak-puas-hati-atau-cemburu-hahahah.html#links

Wan_hazel said...

eka


tulah budak tu tak taw lah..giler ke ape..geram lah..huhuhu..sabar je lah kan

EkaWeird said...

dowg jelez ngan kte kan..kte kan bagus.....ramai owg suke kat kte..

Wan_hazel said...

tulah eka...hehhehe...cam artis plak kite nie//hahaha

Jojoe said...

salam.. manusia macam tu lah..kadang2 tak semua yg kita buat akan disukai org.perasaan hasad dengki memang ada dalam diri setiap manusia..for me your blog very nice.. keep it up..

Wan_hazel said...

jojoe

tengs...yalah manusia tu..tp tak salah law tegor dgn baik kan..