Wadah Madrasah Pengalaman: itu lah....


Tuesday, February 24, 2009

itu lah....

salam,,,

malam semalam aku chat ngn Afza.thankz ya add wan..lucu btul budak 2..hehehe..aha,,aku slalu on9 gune YMtiny untuk nokia N95 aku,,senang skit aku nak bgolek ke atas tilam 2..hehehe,,tp payah gak,,kalau nak taip 2..berjele2 je huruh nak kene tekan.kalau dah biase 2..seronok plak.hahhaa.

XXXXX

skang aku nak tunaikan janji aku plak,,hope ari nie dapat siapkan..sebab pg nie aku xde klaz n petang nanti bru ade klaz..aku wat pun bab aku ada masa...nak tolong gak,,hehehe.len hari aku dah xda masa g kot...hehehe.hope jugak die suke yg aku wat nie...xcantekk sangat pun..kat bawah nie contoh nye,,,




masih dalam proses penambah baikan,,,http://wanhazel.blogspot.com...tiada kena mengena pun dalam page 2..sila ambil perhatian..kalau korang nak g page die...klik nie erk
Afza



4 comments:

♥chentaMAYA™ said...

hee!
bile nak cite sal sy?
kui2~

Wan_hazel said...

hehhee..nak jugak ke...hehehe...

minah straberry said...

nonthing biggie larh
law nk dibandingkan dgn wan punye design kt blog afza 2..
nyway lawa bangt..afza shukew sngt2..n sal lagu 2..besz sngt..bru ja mo suruh letak lagu 2 p wan da letak,mekaseh bebanyak2..afza tataw mo balas cam mne jse wan..heheh..btw thanx coz citew sal afza

wah!!
popular ka afza kali neh..
hahahahhahah
(hiraukan gelak tadi)hanye rekaan semate2..salam

Wan_hazel said...

Ahakz.wan letak lgu 2 coz lgu 2 ngam je ngn page afza.bguslh kalau afza suke.hehehe...kalau nk suh blas 2.memang xdpt punye afza nk blas.wan nak kapal terbg 1.hahaha.xdelah.wan iklhas wat.skang enjoy lh ngn page afza k.salam jugak