Wadah Madrasah Pengalaman: Biskut ada biji


Friday, March 20, 2009

Biskut ada biji

Salam



Aiya ya korang.bertemu semula bsama wan_hazel...not anja erk chenta..hahaha..and bukan gak tapok kaki besor,fanna memandai erk bagi name wan..law nak taw fanna 2 tapok kaki comel.hehehe.name chenta wan xtaw g nak kasi name pe.chenta ada cadangan tak..?."kitak mok nama pa,lak kamek nunggah kitak pake nama yang ktk suka,mok x?"ehem2.so bebalik semula pada entry yang asal.lah,entry yang asal mane g.satu nie je entry yang wan tulis.huhuhu...cup cup,stop stop,break emergency,pasal tahan wan nie..lampu merah xda pun,yang ada pun lampu oren,law lampu hijau jalan,law merah bhenti,law oren tekan lagi minyak kan.bawak laju2.hehehe.lah melalut plak.ok ok.b4 wan meneruskan entry nie.lbh baik wan translate bahasa sarawak 2."kitak mok nama pa,lak kamek nunggah kitak pake nama yang kitak suka,mok x?"maksudnya,"awak nak name pe,nanti wan panggil pakai name yg awak suke 2,nak x?".itulah maksudnye,dah xyah nak kerutkan dahi 2.law xfhm gak.lupe kan je.huhuhu.





Nie,mari ramai ramai,kumpul kumpul,kamon kamon.wan ada 1 coalan nie,nak kate teka teki bukan kot,hm,question lh lbh tepat g.hehehe.dah sedia ke?law tahu jawapan jgn bising2 k.habis cmne nak taw jawapan.hm,xpe jap g wan bg jawapan gak.nie question nye,manyak manyak biskut,biskut apakah yang ada biji??sila jawab,.alahai,kantoi,korang dah taw.kan ada pic atas 2.hm,xaci lah.


Tol tak,biskut almond landon ada biji,wan boleh dikatakan tiap hari mam biskut nie,so tiap ari lah wan raya.eh,dua kali dah wan cakap pasal raya nie.entry b4 nie pun ada gak.tp xpe,nanti wan wat entry pasal raya wan plak k.tggu.hehehe.aha,xlah sampai tiap ari nak mam biskut nie.kadang kadang je.wan n familly wan pandai wat biskut nie,biaselah familly cake_lasarly.asal nak raya je,banyak lah dapat tempahan kek lapis sarawak n biskut2.wan xnak crte lbh pjg sal familly cake_lasarly nie,ekceli,wan nak crite pasal almond landon nie,wan law mam biskut nie,wan pasti,mesti,wajid buang biji kat dlm biskut nie.hehehe.xminat plak mam kacang 2.law dulu wan mam je.skang nie,hdup dh berubah.wan pun makin dewasa.eceh,xda kene mengene pun.bab 2 lah wan cakap biskut almond landon biskut yang ada biji.hehehe.sambil wan tulis entry nie pun,wan tengah mam almond landon nyam nyam.hehehe.


K,lah korang,setakat nie je lah entry wan untuk petang nie,






Hazel,cam ne lah law wan dah start study,cuti dah tamat,petang petang cmnie,dpat ke x update blog.hm



Papai.



5 comments:

chentanuriz said...

sifoo wan anja...
nak sket almond london!!!
chenta nk jugak!

chentanuriz said...

wah!!!!
wan speaking sawak lorh...
td wat kamek t'kebil2 biji mata bila bace kitak punya ayt.
huhuu~
bole la kamek study speaking sawak same kitak?
mok tak kitak ajar kamek?
huhuu~
(ntah betol ke x chenta ckp ni...huhuu~)

SRISUFI said...

salam dik wan,

kamek pun suka makan biskut ya.

hehehe.

bagus2.

kirim salam ngan org mbak bunga ya eh. seni juak kitak bah.

Wan_hazel said...

Aha,chenta anja nie...anak murid wan yg sgt cemerlang nie.hehehe.nak almond landon erk.xmaw kamek bg kitak.hehehe.nanti wan ajar chenta cakap sawak k.senang je.chenta pun dah pandai gak.hebat chenta ni.nanti dpt lg kawen ngn boy sawak.cntoh nye wan nie.eceh,xdalah.hehehe.

Wan_hazel said...

Sama lah kita kak.suka mam biskut ya.hehehe.dah mek kim slm ngn owg lam gmbr tp mbak bunga ya.hehehe.makceh kak.bleh lh seni kmk ya.hehehe.