Wadah Madrasah Pengalaman: header


Wednesday, March 18, 2009

header



kangen band_sayang



Sayang kapan engkau pulang
Ku menunggu dirimu tak kunjung datang
Hmmm sayang kau selalu ku tunggu
Tapi kau tak pernah menemui aku

Sayang maafkanlah aku
Bila mencoba mencari penggantimu
Hmmm sayang maafkanlah aku
Bila nanti aku punya pacar baru

Reff:
Berkali-kali ku telpon kamu
Tapi nomer kamu kok sibuk melulu
Berkali-kali sms kamu
Tapi gak pernah kamu mencoba

Untuk membalasnya
Sayang kapan engkau pulang
Ku menunggu dirimu tak kunjung datang
Sayang […]



☺☺☺☺☺


Pagi nie aku xde kerje so aku wat lah perubahan kat page blog aku nie,tak lah berubah sangat hehehe,,,saje je cakap perubhan 2.kadang2 nak gak jiwa camnie..tak kan nak slow je memanjang kan,,tak taw lah sampai bile page aku yang camnie dapat bertahan,,hehehe,,,next time aku nak wat blog aku wane Pink plak..hahaha...korang tengok lah nanti,,Hello Kitty..hehehehe
try plak camne rase hidup dalam dunia pink nie..nak wat kajian,,n nak tengok gak pandangan masyarakat terhadap boy yang pakai pink..NEGATIF or POSITIF tindak balas nya..






Hazel tunggu pink k,,,







4 comments:

chentanuriz said...

hype!pink itu chumel!
ok wan...juz try to be different k.
i like something different.huhuu~
more interesting...
i love pink!
love u too fwen.

Wan_hazel said...

Tak yah lh fwen blakang 2.hahaha.gurau je.nanti lh wan wat pink 2.nanti kte kutuk plak.2 lh yg susah.hahaha.nantilah tngok,may b jap je kot pakai pink.yang page skang nie pun mcm xbez je.hehehe.

Miss Siti Nurbadyriah said...

pink nktk dh biasa jk utk laki..
even pink dh lmk dh dpakey lelaki..
but go on..try la :)
u noe ull owez hve my support!

Wan_hazel said...

makceh memeow...hehhee..lak mek try..tang lucu jak upanya lak oo..hehee