Wadah Madrasah Pengalaman: pink in da house


Thursday, March 19, 2009

pink in da house


Salam ♥♥♥


Lah,tengok blum jawab salam g korang dah kutuk page wan,negatif betul lah.hahaha.what ever lah korang.wan nak try plak cmne hdup dlm dunia pink nie.mak ai,pak ai,abg ai,kak ai,adoyai.ai ai ai.hehehe.wan nie tetap boy lah,korang nie gak...boy sejati nie,xda awek je,2 je.hahaha.bape kali dh wan promote diri sndri nie.xde yg sudi ke.alahai kecian nasib badan."tedah ngan kedirik pun tek"bhasa org carawak,ok,ok wan alih bhasa,translate owg ptih slalu ckap..maksud nye"kesian dgn diri sendiri"


Cmne jiwang tak page wan,?jgn lh ckap jiwang...owh ya,salah ke law boy jiwang.?jawab2..haa,tu lah korang.mane nak cri page boy yg gune pink kaler nie,Hello kitty gitu.segan plak wan.hahaha.law tngok page boy blogger yg len.mane de yg cam wan nie.(sepanjang perjalanan wan dlm blogger nie lah,wan blum jumpe g)korang ade jumpe xpage boy yg pink2 nie.kasi taw wan.wan nak tengok...dapat gak wan wat group boy pink in da house..chewah...


Beza,beza memang lh beza tp wan yg merana.eceh,xdalah.mengade plak wan nie.sometimes someone need 2 change kan,yep,now its my turn...wan dah xpkai pkataan 'aku' lagi dlm penulisan entry wan..pasan x?law pasan jgn kutuk k..dasar perubahan nie pun wan wat untuk respect si pembaca.contoh nya korang lah.wat kakak2 wan.kak danya,kak yana,kak nuwen,kak yern,kak sri,kak atiqah,kak asz,kak anne,kak atiey,kakak2 yg len,maaf law name xtsenarai.eh pasal smua gurl.aiyo.mane abg2,xda pun.xpe that not da point.da point is wan nak wat rasa hormat kat yang lbh tua dr wan.wat adk2 wan gak,,,korang senang wan pun senang.jgn plak rasa meluak selepas nie.law xsuka bleh blah.ada yg xsuka.???klik kat pangkah kat atas 2 k...


Owh ya,wan pakai page kaler pink nie pun juz untuk sementara je.may be kot.xtawlah.a ah.mcm yang wat dah tulis kat entry b4 nie.nak wat kajian skit,tindak blas dr korang.nie je mase yg wan bleh on9 lelame biasalah kan tngah cuti.xda keje len nie lah jd nya.hm,skin blog wan yg b4 nie juz shari je wan btahan.alah yg mcm pop ye ye 2.msh ada g entry kat bwah 2...tu lah pasal.gara gara nak publish pink skin nie.hehehe,and tinggal 4 ari g wan cuti,bab 2 lah gak...law wan dah rasa nak tukar skin g,next time page wan akan kembali normal.hitam itu menawan.huhuhu


After this may be wan nak wat perubahan kat entry wan plak...nak wat penulisan kehidupan wan seharian dengan lebih menarik plak.xkisah lah law korang xnak baca...nie kan blog wan,sukati wan lah kan...mlampau plak dah...off topic



Papai




Pesanan dari kak srisufi.
Xjemu jemu plak wan nak kongsi pesanan nie.
"jadilah manusia yang berguna kepada yang lain"terutamanya ibu bapa...







Hazel...why my name is Hazel???




pink masih dalam pengubahsuaian,,,



16 comments:

Nursyafiqah said...

yup, sometimes someone need to change. xslh pon owg laki jiwang. nyway wan, cayalah, mmg pon, blog wan je laki yg kaler pink. hello kitty ag. hehe. cumil :).

Wan_hazel said...

hahaha,,,thaks iqah..2 puji ke..hehehe

FiFiNeNi said...

ahaha..wee..mek ska..
k layout cmtok jak pun ok..
1 kelainan bah..
xda negatif mun laki k pink..
that's just "a colour" nak??
hee..mun pompuan leh mnat bolasepak,knak laki x leh mnat powerpuff girl??
i still cant' find the answer..
(~_^)

Wan_hazel said...

Aok lah neny o.mok dibentangkan tok ke dwan parlimen.he2.btol2.lak mek wat perubhan gk kat layout tok.suh cntek2 gk.hehehe.lom siap sepenuh nya tok.hehehe.

SyaZa SyaFeeQaH said...

salam~
mantap arr blog pink...
he3...
wlpn sy nie x minat pink tp it's oK bha klu page pink...
jgn diri p[ink sdh...
he3...
ape2 pun,mantop!hello kitty 2 yg penting...he3

Wan_hazel said...

Thankz.nampaknya semuanya bpandangan positif.hehehe.mantap mantap.hello kitty 2 penting.huhuhu

CikYana(",) said...

lawa layouts wan
kak yana suka la..
cantek2..hikhik

p/s:kurang asam pnye bdk..
de ke suruh kak yana sedih selalu
uwaaaaaaa..b help me!!!!
de org buli nie..mencik nyeeeeeee
hahahaha..dak ni xabis ngan 8guni tu
mak aihh byknye mutiara..hehehe..
maceh wan sbb hepikn kak yana selalu..even wan ni kuat mengusik..
syg wan selalu(",)..tQ2

Wan_hazel said...

Tak pe kak yana.nanti kak yana hantar topup 8guni kat wan k.hahaha.thankz kak yana.hehehe.jgn sdih2 k

Miss Siti Nurbadyriah said...

komen nok xmasok topik
- ive stumble on smthng and kmk mok bgk suggestion since kmk perati lam chat box ktk ramey owg mtk tlg (trmasok kmk) mtk ajar mcm2 sal blog..

- suggestion : y not ktk polah cgek side bar utk "blog's tutorial"??

- if ktk rjin n xbyk kja @ xda kja..ktk leyh update tutorial..

- mk sa mst rmey owg will apprciate it....

well, its only a suggstion..xmok pn xpa.. (:

Wan_hazel said...

aoklh bena juak memeow oo...lak mek try ...p mek tok mun nak ajar camya camya camya..xpande glak mek,,hehehe....da tanyak da lah jawab,,,senang skit bagi kmk,,p mek hargai juak lah cadangan ktk ya...memeow..

♥CoLoUR oF LiFe♥ said...

hye wan..hehe xsalah pun llki jiwang..heee...honestly,aku ske org llki jiwang nih..same ngan aku..haha..teeeettt..btw,thanks bebanyak dah tolong ajarkan buat comment box k?...rajin2la komen entry aku yeah..:)

Wan_hazel said...

ok,,,tolong menolong,,hehehe....bukan susah pun kan,,juz pindahkan kot je,,hehehe

yarn said...

erk....

Wan_hazel said...

erk,,,pahal kak yarn..hehehe

minah straberry said...

cool la bblog wan..chomey..
wan baik..syg dya..
hehehhe

Wan_hazel said...

Thank ya.hehehe.nanti marah bf afza taw.hehehe