Wadah Madrasah Pengalaman: jumaat hari nie


Friday, March 20, 2009

jumaat hari nie

Salam...♥♥♥


Jumaat dah...
penghulu segala hari
hope this day will give me a sweet memory.
not much i want,
just a little
smile...


Korang taw x?assgment wan blm siap g yang satu 2.tulah pasal,kalau dah malas kan...law pasal blog nie.hm,sanggup plak.tp xpe,nanti lah wan wat assgment 2.g pun tggal skit je...xlame g nak exam...2bulan g.2bulan 2 skejap je...nape erk law time cuti,wan malas sesangat nak study.hm,"cuti is cuti lah"smthing wrong kat prinsip 2 kot...ada sesape nak betulkan...?





Oh ya,thankz ya wat korang. xsia sia wan edit page wan nie.byk tindak balas positif,yelah kan yang baca pun semua gurl.hehehe.law lah ada mamat boy entah asal dr mane,tsinggah plak kat blog wan nie,naye lah wan.mcm yg tjd kat adeq ierah,ada sorg boy nie xminat tengok pink.ase nye boy 2 diam dlm gelas kot..nampak tp xnak membangun dgn persekitaran."frog in da glas"pepatah kulit putih..ada gak boy yg cmtu.alamat nye xda awek lah boy 2 kan.hahaha.tp nape plak wan nie xda awek.hm,..musykhil2.hahaha.


Petang semalam wan n adk boy wan try nak wat bom.bom ke, mercun kot,entahlah yang ada kluar bunyi "bom kebam bom".aa,2lah...giler betol youtube nie.cepat sesangat adk aku terpengaruh.aku bimbang keselamatan adk aku,bab 2 lah aku join skali.(alasan alasan).hampir beberapa kali try,masih gak xmeletup,wan pun pandai takut gak.botol 2 dah kembang sesangat.law 2 meletup kat tgn alamatnye xraya lah wan..eh.raya lama g kan.puasa pun blm...bhan2 untuk wat bnda 2 korang nak taw gak.mudah je.cuka,btol,plastik pmbalut n serbuk fade...senangkan,law semua 2 dh da korang wat lah.risiko tanggung sndiri k.


Wan xnak ajar lah cara nak wat 2.pandai sndri lah korang nak wat ape ngan bhan2 2 k.




Hazel why my name is hazel??





4 comments:

lala said...

hallo encik wann selamat ary jumaat hahaa (:
cmner aryney ok??
emm wan adew tnya pasal lagu kt page lala tuh yea..ney lagu
CELA by boneca
bila nk cunkan my page haha :D

Wan_hazel said...

hehehe,,thankz lala....wan na kcari lagu tu nanti..hehehe...ari nie biase je...

Anonymous said...

adohh
xsempat mek dyat layout pink ya :(((
pakey lokkk
:)

kck semacam jak
ailikkeeee

Wan_hazel said...

hhehhehe..kacak nang kacak,,p lak lah mek pake gik k..hehehe,,