Wadah Madrasah Pengalaman: Wan_hazel


Tuesday, March 17, 2009

Wan_hazel






2kali dah aku gune pic nie untuk wat entry,,,

Salam



Selasa dah,hari ke4 aku cuti.tinggal 1 g assgment yg aku kene siapkan.namun semangat aku makin pudar,malas semakin memuncak plak.argh,hasutan apakah yang bbisik dicuping telinga ku,pemberat apakah yang bergantung dikelopak mataku,mengantuk tatkala menatap naskah2 ilmu.



XXXXX



Xda yg menarik pun ari nie,bowink je,nak jenjalan pun xda mood.what should i do.???tdor je lah kan,memang dh aku rancang nak tdor je petang nie,but smthing yg mbangunkan aku dr pejaman mataku,,,aku tatap blik zaman2 kecil ku,lngkungan umur 10 until now,bwh 10 thun 2,aku xbpe nak ingat sgt kcualilah tme aku tadika,yep,masih ingat g aku,tadika hikmah. study tingkat bwah masjid,mama aku always temankan aku,bebudak len xpernah pun mama n papa diorang temankan kcuali lah aku bdak yg cengeng nie.sampaikan mama aku kasi name aku adeq manje.until now kakak aku pggl aku anja,adk2 aku dulu pun cmtu gak pggl aku anja,,sound weird kan.but 2 lah nama aku,dulu kalau adk2 aku pggl anja aku xjwb pun,oh ya umur aku dah masuk 15 kot mase 2,im shy with that name,now them adres me as abg...abg anja,still have anja...but now im proud with that name,rase mcm aku msh bebudak g...eh seronak lh.hahaha.


13 years old,aku mula jd hiperaktif sgt,aku pnjat pokok,bgantung kat pokok jambu dpan umah aku,time aku bergayut mcm monyet 2,tetibe plak sluar aku tlondeh.hahaha,lucu btol,kakak n adk gurl aku ada time 2.hahaha.malu aku,cepat2 aku trun.nsb bek jiran2 aku xnampak.hahaha,jiwa g mentah time 2 xtaw pape pn.hehehe.wat mcm xtaw pa pe je lah kan.


Story bout me form my papa n mama..umur aku xtaw lh bpe,aku xtanya plak kat papa n mama aku.blum sampai 5tahun g kot.papa aku ckap aku lbh nakal n truk g dr adk boy aku yg skang nie,ape xnye,nie papa aku story kat aku lah.time uncle aku mamam maggie still hot u noe,aku dgn slamber nye duduk dlm mangkuk maggie uncle aku.nsb bek xmelucur,,kcian nye aku uncle aku 2.hahaha,next story plak,sama gak uncle aku mamam maggie gak.korang taw x,apa yg aku wat,aku kencing kat mangkuk maggie uncle aku.hahaha.truk nye aku.kejam2.
Dulu mama aku ckap kalau aku nak satu permainan 2.aku msti dapatkan,dkat kedai yg sama,even permainan 2 ada dijual kat kdai len,kalau xbli permainan 2 dkat kdai yg aku tengok permainan 2.aku akan menangis meniarap kat lantai,n mama aku ckap aku pernah meniarap kat jalan raya,semata nak permainan 2.hehehe.salah papa aku gak,sapa suh xnak beli.huhuhu



Owh ya,Kepala aku pernah tersangkut kat pagar,gara gara nak men kat luar rumah,badan dh dapat keluar,tp kepala aku bsar sgt kot.melekat plak.hahaha.gila btol aku nie.


But satu je bgus aku nie,mama aku cakap,dri kcil sampai skang,aku syg sesangat brg aku.aku jg btol2...apa yg aku syg aku akan syg.mama aku ckap gak.aku tlalu baik dgn org.mudah untk org ambik kesempatan kat aku.xtaw lh yg 2 klbihan or keburukan aku.n that me,wan_hazel a.k.a anja.hehehe,






Hazel a story of me(anja)



2 comments:

chentanuriz said...

pani chenta nak panggil siffo wan anja la ea...hukhukk~
lucu bgt la cite ni!!!
kuikuii~
t'gelak sorg2 chenta kat ofis bace cite sifoo wan anja ni!!
hauahaha!!~

Wan_hazel said...

hahaha,,,lucu lah chenta...pggl anja plak..hehehe,...but ok..nice..huhuhu