Wadah Madrasah Pengalaman: Sampah kata Blog aku macam SAMPAH...


Saturday, January 15, 2011

Sampah kata Blog aku macam SAMPAH...




.




Salam korang...


Hari nie saje je nak wat isu gempak camnie..Cian lak kan ade gak Sampah pandai cakap..Ade gak kan Sampah dalam dunia Manusia nie...Wan pun tak taw lak..Bila ke mase orang buat Blog Wan buat Blog gak..Ciannye..Sampah tu tak pandai bace kot..Wan start Blog dari tahun 2008 dah..



Mesti Sampah nie baru buat Blog kan..Law nak blaja pasal Blog leh lah Blaja kat Blog Wan nie k..Jangan malu malu taw Sampah..Blog Sampah Wan nie gaklah banyak kasi Ilmu Blog dan Photoshop kat Blogger Blogger..So banyak gak lah Blogger yang Sampah macam Wan kan..



Owh ye Sampah..Ade Link Blog tak???Wan nak tengok Blog BERSIH sampah tu..Takkan tak nak Share kot..Or malu ..??Jangan lah malu sampah..


Owh ye kengkawan..Jom kita berdoa jap..Semoga Allah bukakan hati Sampah nie..Hope sampah leh jadi manusia balik...Jadilah orang yang baik ye sampah..tak yah bukak Blog orang and keji keji..

Manusia nie memang tak lari dengan sikap Hipokrit , berlagak , Sombong , macam macam lah..So kita je yang boleh ubah diri kita..Banyak banyak mengucap...

Segala yang baik tu datang dari Allah dan yang jahat tu datang dari diri Wan sendiri...Semoga Allah memberkati hidup sampah ..Dan janganlah jadi sampah masyarakat..kerna kau lahir dari rahim ibu mu yang digelar MANUSIA..mak dan ayah dan cikgu cikgu kau mesti ade ajar kan..So Selamat memohon ampun..Allah tak ampun dosa orang yang wat kesalahan kat orang lain..Keampunan akan diberi jika orang memberi kemaafan kepada si pemaaf..


Ikut hati mati ikut rasa binasa..Semoga kehidupan kita sama diberkati..Berdoalah agar kehidupan kita tidak dilaknat Allah..kerna orang seperti ini lah yang akan menyebabkan kita sama sama ditimpa bala...


.



79 comments:

uılɐɯɐ ǝıʇɐzzI ɹnu said...

huhu orang tu dengki kot.

.::nany dingding::. said...

dengkila dyorg tuh..huhu..blog wan best ! keep it up :DD

nanad1497 said...

sabar ea wan.....org mcam 2 jngn dilayan....

ctbella said...

mane ade sampah! banyk info kat blog wan ni. wan pn baik, tlg wat header, ajax shoutbox. erm, orang tu yang kedengki. jgn hiraukan wan.

.ima. said...

sabar sabar..maybe 'sampah' tue jeles ngn blog wan yg comel lote ne (:

aNnE said...

blog wan ni la yg tlg cantikkn blog org lain..tak baik betul la sampah ni..hmm sabar je la k:)

amirah nuramalina said...

ish3 -.-

Wan_hazel said...

uılɐɯɐ ǝıʇɐzzI ɹnu

entahlah..or saje nak populor..hehehe..tapi tak ksi link lak..law letak link kan bleh wan promote

Wan_hazel said...

.::nany dingding::.

tengs...blog wan biase2 je

Wan_hazel said...

nanad1497

tu lah...biar je lah kan

Wan_hazel said...

ctbella

tengs..wan tak hiraukan..p saje kasi gempak kat sampah tu..mane lah taw die ade masuk lagi blog wan nie

Wan_hazel said...

.ima.

hahaha..mungkin kot..or blog dia lagi comel sgt2

Wan_hazel said...

aNnE

tengs..wan sabar je nie...

Wan_hazel said...

amirah nuramalina

huhuhuhu

-[miracle]- said...

die jelous ngan wan lah tu.
bia je die.
tomoyyy je ! urm !

Wan_hazel said...

eika

ahhaha..betul2..nanti eika tomoyy die..ahahha

aina said...

saba abg wan !
adela blsn nye nnty :)

Wan_hazel said...

aina

tulah aina..saba je lah kan

CahayaCintaIlahi said...

erk...kuang ajaq btoi
tak bOle blah kate gitu
tak berhagak kOt
aih sbr ye wan..
jgn pedulik kan ok ;)

Arisa Mihashi said...

kenape la ade manusia camni.dengki la tu.jangan dilayan orang camni

finaz said...

pehh,,apa jenis manusia laa,,
cian wan,, sabar ea,,,
law blog wan yg cantik n bnyak info ni die ckap mcm sampah,,
blog finaz x taw laa plak die nak ckpa mcam ape,,,hehhe,,,

amin,,,, (aminkan doa wan),,,

:-)

finaz said...

satu lagi,,
hehhe,,,

orang camni la yg dikatekan mata lalat,,,

http://finaz91.blogspot.com/2011/01/mata-lalat-dan-mata-lebah.html?showComment=1295097583117#c2841486496017813931

kaizen shinobi said...

nah penyapu...

g sapu sampah tuh ek? hehehe

♥ solehah ♥ said...

woo..
jgn biarkn kemanasan belaku..
ngukngek juak sampah ya oo..
tukuk palak nya skali lok wan.
haha..
mun ktk xmok.ctok kmk tukuk palak nya.hehehe.soh nya sedr kit :)

saljihitam said...

hambek kauu !

wakakaka~

S A Y I D A H ! :) said...

dea jeles ngan blog wan tuh .
saba jea lha :D

IEMA LUFIOO said...

saba je wan . iema pun pernah kena jugak . sampah tu cemburu sbb blog wan ni bagus sangat . dia kan sampah ! mesti dia kotor gila . haha :D . sabar k .

kayuburuk said...

hohoho..gua ingtkn kt luar je dgki mndgki ni..kt dlm blog pon ade..
wan,kitorg sokong lu..jgn pedulikan smpah msyrkt tu..mmg xbleh tgk org lain lbih sikit..lu blogger terbaik dlm kalangn terbaik wan..keep it up..ok wan..chow..

Miss Deamy said...

orang tuh dengki.! mesti blog die x cantik mcm blog abg wan nih.. :P

GadisTerbilang said...

haha.. pdn muke kat smpah tu

Che Sakinah said...

haiihh... manusia2 tak habis2 dengki.. saba wan.. buat taktahu jer org cemtu..
keep up ur good work bro! =)

aLya said...

ayok..ade gak "sampah" camtu..hehe
btw, lame tak singgah cinie :)

.:reine:. said...

alahai..abaikan jek sampah2 tu..
keep it up the good work..yg penting hati kene ikhlas kn? ;)

Wan_hazel said...

CahayaCintaIlahi

tu lah..jari die tak de insuran kot..ehhehe

Wan_hazel said...

Arisa Mihashi

a ah..wan tak layan pun..hehehe

Wan_hazel said...

finaz

hahahha..tu lah finaz..mata lalat tu..ehhehe..geram2...

Wan_hazel said...

kaizen shinobi

hahhaa...meh sama2 kita sapu..hehehe

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

hahaha,,juh ambik tukul lam poket doemon ktk ya..ehhehe...

Wan_hazel said...

saljihitam

hehehe..peace

Wan_hazel said...

S A Y I D A H ! :)

mungkin kot..ehhehe

Wan_hazel said...

IEMA LUFIOO

hahaha,,,kotor n jijik kan..ehehe

Wan_hazel said...

kayuburuk

tengs bro...tu lah kat semua tempat ade dengki medengki..bwaspada je lah kan..

Wan_hazel said...

Miss Deamy

entah..blog nye lebih cantek kot..

Wan_hazel said...

GadisTerbilang

hahaha...peace

Wan_hazel said...

Che Sakinah

tengs..wan tak gentar pun dengan sampah tu..huh

Wan_hazel said...

aLya

hehehe..ade mesti ade..hehehe

Wan_hazel said...

.:reine:.

tengs kak..tul tu..yg ptg cara kita kan..menyampaikan ape yg tbaik..n ikhlas

awEEN said...

sabarla wan.. org dengki la tu.. byk tutorial blog wan ni berguna tuk org yg baru berblogging cam saye ni..

CahayaCintaIlahi said...

wan : myb la tOKsah di layan kan aih..macam2 perangai manUsia ni
dengki mendengki tak lekang huhu morning wan ;)

Mimie said...

lantak nya la wan,sampah itu sampah sarap.mesti dibuang dalam tong sampah.kan3?

taliff said...

Wan, relex jak jgn layan~~~manusia ng macam2

Wan_hazel said...

awEEN

heheh..tengs..sbar je lah kan

Wan_hazel said...

CahayaCintaIlahi

mornink chya,,tu lah.hehehe...diam2 je lah kan

Wan_hazel said...

Mimie

betul2..sampah dlm tong sampah lah kan..hehehe

Wan_hazel said...

taliff

tengs...sabar je lah kan...hehehe

Nana Liyana said...

wan , org dgki tu wan . jgn pdulik kn ye . buang kt ampah je la org yg bname sampah tu . dgki mlmpau kut :)

Keylaa :) said...

ek eleyhh . baling aje kasot at dea abg Wan Hazel Hensem ;) HAHA .

Wan_hazel said...

Nana Liyana

tu lah..biar je lah,..wat sakit ati je

Wan_hazel said...

Keylaa :)

hahaha..baling kasut..kang wan nak pakai ape..bek baling tahi..ahhaha

MiLa MaLeK said...

cianye,,,
ala sbnrye die tuh
ley nk wt cm wa.
coz la die ley ckp
cmtu..
btw sbr ye wan...

cik piko said...

aishh..owng jeniss ape la tuh ek...belog wan nie dye ckp smpah??
bute la tuh ! hehe..sabar ye wan

Wan_hazel said...

MiLa MaLeK

tengs..hehehe..cian kat blog wan kan

Wan_hazel said...

cik piko

tu lah..dahlah sampah..buta lak kan..ahhaha..

Nadhirah-chan said...

sampah kurang kasih sayang . hope dia bertaubat la dari buat keja sia-sia nak sakitkan hati orang laen ni . yang kena padah nanti , diri dia sendiri , bukan org laen .

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

huh...sabar nad...biarkan die...

Miss Yaty said...

sabar ye wan..orang dengki la tu..mulut orang kita takleh nak tutup..asal kita tahu apa yang kita buat tu betul..
:)

Wan_hazel said...

Miss Yaty

a ah..wan sabar nie

♥ solehah ♥ said...

adohh..kejap lok.dpt x doemon mek tolg..tauk jak musim ujan tok..
demam jak doemon kmk ya aie.
ne ndak.mala jk men ujan..haishh..

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

aduh ktk tok..alu xpat lah kita nukuk palak sidak ya eh..huhuhu

♥ solehah ♥ said...

haha..gne nk molah..doemon mek demam kuskus.hehehe..kitty ktk ne??
mintak tolg nya lok..hehe

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

kitty mek baik ilak ah..timok nya anok org..huhuuhh

dreaming iylia.. said...

dy jelez tu. blog wan unik au. dy x ada seni dlm diri. memg mcm tu. hehehk. org x ley trime kenyataan memg cmtu. aha.

Wan_hazel said...

dreaming iylia..

tu lah..biarkan je lah kan

apple said...

mereka sangat dengki ngan wan 2..dun wori b happy k...i sokong u..blog u comey....^^ jeles i tau..blog i simple je^^

Wan_hazel said...

apple

hehehe..tengs..blog wan nie serabai je..hahaha..

aveeakira said...

uitt.. jaat nyerww..!! huhuhu.. uwanxx tohh jeless tohh..!! wat dunno jepp uwanxx bengong cam uhh..!!

naDia said...

d to the e to the n to the g to the k to the i

DENGKI BHAHA kemain sangat

Wan_hazel said...

aveeakira

tu lah..wan tak layan dah budak tu..biarlah..

Wan_hazel said...

naDia

hahaha...lucu lak naDia..hehehe..dengki lah tu kan..budak hingusan tu