Wadah Madrasah Pengalaman: Eikasyaza's Green Contest


Friday, June 11, 2010

Eikasyaza's Green Contest




Syarat-syaratnya adalah :

Jadi follower saya (tak nak pon xpe.. tapi credit kepada yang follow)
Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang.. jangan lupa link ke blog i ye..
Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan
(contoh : pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)

Tinggal url entry korang di comment box entry ni ye.. senang i nak p check..

Hadiah :

Kategori Lelaki : One Drop Perfume (Men Set)
Kategori Wanita : One Drop Perfume (Woman Set)
Pemenang boleh pilih mana-mana set yang diorang nak okei

Tarikh Tutup :

07 Julai 2010
(Jam 11.59 malam)





Photo yang Wan pertaruhkan





Wan nak cite skit..photo nie sebenarnye ade dua orang,,Wan potong photo nie koz kat sebelah Wan ade sorang budak name preslly kawan Wan..heehhe..dua dua pakai baju BABYMILO hehehe.. owh ye,,photo nie disnap kat Taman sahabat,tabuan,kuching Sarawak... tempat tu tanda persahabatan antara Malaysia and China..




ok tak??


Mesti tak ok kan..huhuuhu







.



14 comments:

eikasyaza said...

wan, pic tuh sangat2 la cantik..pandai edit..thanxs tau join.. gud luck!

nuyuEna said...

nasib baek leh cam wan..sume dh nmpk hijau je..hee~

Wan_hazel said...

eikasyaza

hope bleh menang..hehehe..nak menang sgt

Wan_hazel said...

nuyuEna


huhuhuuh...tengs...

yua zawa said...

nice pic wan.. moga2 wan menag.. ngee

Wan_hazel said...

hehehe..tengs..hope bleh menang,,huhuuh

nik rosmawati said...

cantik pic nya..gd luck

syafi said...

ni yg rase mau join sekaki ni. sgt suka hijau. :))

Wan_hazel said...

tengs n join jgn xjoin..hehehe

sop said...

cam baju hitam diedit hijau jer.. x aci nih.. kena pakai baju hijau... huhuhu.. sbb aku x der gambar baju hijau

Wan_hazel said...

ape???...kene sharpen n bloom gune photoscape tu..and adjust bright je..dah kasi taw penganjur dah,,,edit camtu bleh

✿nenek moden✿ said...

huhu..wan..bleh ek edit bagi ijo?di terima ek?hehehe...okeyh..mau join la mcm ni..hehe

Wan_hazel said...

edit tuka kale r tak bleh...syaza kat etak bleh... law edit yg biase2 je boleh

pu3mas89 said...

ktk, mcm gemuk jak pic ktk tok !!!