Wadah Madrasah Pengalaman: Taniah kepada pemenang KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY ..


Tuesday, June 15, 2010

Taniah kepada pemenang KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY ..














Salam korang..






Wan nak ucap Taniah kepada pemenang...


Walaupun sedih tak menang...patutlah Wan mimpi kene berak burung..ahahha..tak de lah..
"Aku terima akan takdir-Nya"...chewah..




Ok ni lah pemenangnye..



kategori perempuan






kategori lelaki






Kretip and cantek kan..taniah skali lagi wat pemenang..




Photo yang Wan pertaruhkan plak..









Photo Wan tak menang mungkin disebabkan tak ekot syarat2 kot..


♦♦♦

Syarat-syarat kontest

  1. 3 gambar
  2. Melakonkan watak Abe, TTT, dan diri sendiri. Siapa TTT & Abe? Korang leh tengok atas menubar blog porttuantanah ek..
  3. Posing sebagai Abe dan pegang kertas bertulis atau print www [dot]
  4. Posing sebagai TTT pegang porttuantanah
  5. Posing sebagai diri sendiri pegang [dot] com
  6. Sambungkan ketiga-tiga gambar memanjang, atau melintang. Boleh juga edit guna satu background.
  7. So hasilnya macam pegang www [dot] porttuantanah [dot] com.
  8. Buat satu entry khas untuk kontest ini dalam blog korang, sertakan gambar dan jangan lupa backlink ke blog porttuantanah.com.
  9. Letakkan URL link kontest anda di ruangan komen entry ini.
  10. Jadi follower porttuantanah.com.
  11. Letakkan banner porttuantanah.com di sidebar blog anda sepanjang kontest berlangsung. Anda boleh copy code banner blog ni..
Kertas atau kadbod ikut suka. TULISAN dan KERTAS tak boleh diedit. Lukis sendiri atau print.





♦♦♦


Ape !!..korang cakap nie entri tak puas ati..ahhaha...suka koranglah nak fikir ape..ehhehe..
Wan nak ucap taniah skali lagi pada pemenang.






Papai.





And ade satu lagi kategori..Hope kategori yang satu g Wan bleh menang..ehehhe..tak menang pun Redha je lah..rezeki tak de..





Tiada niat untuk memperkecilkan sesape k..

Yang menang taniah.
Yang tak menang ..len kali kita join lagi..



TTT..hope cepat sembuh..Wan doakan keadaan TTT...
Amin






.



6 comments:

Stargone said...

Aku ucapkan tahniah kepada pemenang. kepada Wan, jangan sedih sangat yer sebab tak menang.. takde rezeki, nak buat macam mana. yang penting kita enjoy. :)

Wan_hazel said...

Stargone

betul tu..yg penting kite support kontest TTT tu..hehehe...sedih skit jelah..hehehe...tengs Stargone

sop said...

hahaha.. aku pun sedih sbb x menang..
sabor je yek..
(psstt: TTT tu tokey apa kaye bebenor sampai bg BB?)

Wan_hazel said...

sop

ahhaha,,,,tulah..len kali nak iphone plak..hehehe

belalang hijau said...

aritu belalang pun buat contest TTT...

pas tu pic belalang bt tuh langgar syarat lak...terus x bt...

kuikuikui...

Wan_hazel said...

huhuhuuh...wan pun tak taw sgt pasal prturan nie...yg menang pun wan tgk biase2 je...entahlah camne TTT wat kptsan..p wan ok je..tak de rezeki...hehehe