Wadah Madrasah Pengalaman: AmerCorner 1st Giveaway


Wednesday, April 18, 2012

AmerCorner 1st Giveaway

.
Klik banner untuk terus ke blog penganjur


Pemenang
1.Lawak Kampus kompilasi
2. Saguhati untuk perserta yang bertuah.
5 orang bertuah akan ditempek ke ruang iklan amercorner selama sebulan. :D

Nak join giveaway ni mudah je syaratnya,
@Kena jadi follower Amercorner

@Buat satu entry paling simple tentang giveaway ini bersertakan gambar diatas.(gambar komik)

@Then jangan lupa linkkan blog entry ini dalam entry korang k.

@Sila tinggalkan URL blog korang kat komen k.

@Wajib tag sekurang2nya seorang je kawan korang and makesure dorang tahu dorang ditag

@blogger warganegara Malaysia

Tempoh Giveaway ini....
bermula 20-4/ tammat 30-4 11.59pm




.





1 comment:

amercorner.blogspot.com said...

terima kasih kerana sudi support blogger dari kuching tok :D hehe