Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..google nama sendiri_Did you mean:


Tuesday, April 17, 2012

Doodle story..google nama sendiri_Did you mean:

.



Assalamualaikum...


Dah makan belum nie???Apa belum makan lagi...Sanggup erk korang berlapar gara gara nak baca entri Wan Doodle Story nie..ahahha..Selalunya kalau Wan dok online berdepan dengan laptop , kadang kadang boring sangat bab tak taw nak wat apa lagi.Tengok Youtube pun dah boring..Facebook tak yah cakaplah memang kekadang je nak layan facebook..Kalau korang mesti 24/7 jam melekat ngan facebook korang kan??Tol tak??




Biasanya kalau Wan boring..Wan akan cuba Google nama sendiri "Wan Hazel" perasan ada yang nak buat entri pasal Wan..hahaa..Padahal tak de..Perasan retis sangat..




Google je " Wan Hazel " rasa macam tak caya je..Rasanya Wan sorang je yang akan dapat macam nie..Bukan nak bangga diri tapi .. Inilah yang harus Wan terima..



D
id you mean???? punya lah jahat Google kat Wan..cantek cantek nama Wan , "Wan Hazel" dia senang senang hati nak ubah jadi "Buy one free one"...Gila punya Google..kalau Google nie manusia Wan babap sampai nangis..Huh..





Tapi begitulah seharusnya..Nak wat camne..Redha je lah kan..


Jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..

Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Satu je.

http://my.churpchurp.com/wanhazel/share/PoloSedan
(klik kanan > open new tab)

Atau klik button Donate..



Papai


Eh eh...Lepas nie jangan lak korang cuba Google nama Wan...Jangan...


P/S: Hati tenang jika sentiasa ingat Allah



.



29 comments:

Haruno Hana 하나 said...

tipu je la Wan ni :p Hana google keluar link blog ni je.. Hana guna Google Chrome.. haha.. pernah gak google nama sndiri.. bangga jap sbb keluar mmg sal Hana.. bukan org len :p

cik tiEra said...

haha!tak pnh terfikir plak nk google nme sendiri..agknye dpt did you mean tu gk kowt:P

Laurie Gina said...

Kiut eh doodle yar nangis.. huhu.. nice entry lah,Wan.. haha

Cik Penguin_Solehah said...

haha,kelakar lah cik google ni-buy 'wan' free 'wan' =P.. Sabo je lah abg wan^^

Azhafizah[フィザ] said...

sampai camtu wan bosan eh..eh fiza google nama wan ada je nama blog wan ni..^__^ bukan buy one free one..hihi

Ieyda Yaya said...

nak cuba taip lah hehehe

Wan_hazel said...

Haruno Hana 하나

ahhaha...dah cuba erk..kan wan kata jgn cuba..ahahha..kantoi lak..ehehe

Wan_hazel said...

cik tiEra

ahhaha..boleh cuba..

Wan_hazel said...

Laurie Gina

tengs...hehhee

Wan_hazel said...

Cik Penguin_Solehah

hehehhe...

Wan_hazel said...

Azhafizah[フィザ]

ahhaha..alamak fiza try ke??ehhehe...kantoi lak.,.eceh..ehehhe

Wan_hazel said...

Ieyda Yaya

jangan cuba..

adibbbb said...

nak satu wan. nnt dapat dua wan.
buy wan free wan kan?
*haha. merepek* XD

✿ CIK N ✿ said...

haha.. lawaklah wan ni.. takdelah.. keluar blog wan je.. nurul pernah gugel nurferl .. keluar semua pasal nurul mane ade dah insan kat malaysia guna tu kihkih..

Cik Gadis ^^, said...

sommeelll !

Hanie Abd Hamid said...

hehehhe.. tomei la wan ni. ngeh3... wan tomei !

Nurul Aisyah said...

eh! saya goole nama wan ade jelah...first lak tu...

caliph shuriken said...

aisey, kuar buy one free one plak, huh...

CiK FizA said...

hahaha. buy one free one ek? Tipu je wan nie >.<

CikFiza google kuar je blog wan nie. hee :))

Ahmad Haziq Azlan said...

nama teman ada je.........

Dak Fisha said...

Fisha dah klik churp2 wan...

Adibah Amalina said...

Harharhar.. google pun pandei plentei..

Natasha Ila said...

HAHAHAHAHAH! luculah wan. ;D

BlueiceButterfly said...

~haha..pernah gak wat cm tue bila dah bosan tahap gila2..>_<

Niswatus Solikah Samik said...

tergelak baca! Haha! macam nak try jew search nama sendiri.. kihkih.. comel jew.. =)

Ckin Kembaq said...

tu wan yang edit..hehe tengok pun tau.. ^__^

Nyue said...

ahahahhah...xpernah ag google nm sendiri...he3x..

Edy Fee said...

wah cntik la doodle/..cun

EikaSchapika :) said...

Hahaha xD citer pasal search nama sendiri kat google nihh , bekas abg angkat Pika kata ,, "kalau seaech je nama yus , mesti kuar blog ika ." . memang ia pun , kalau search nama sendiri , kuarlah link blog ke , link fb , twitter lah . betul dak ?