Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Simsimi


Saturday, April 21, 2012

Doodle story..Simsimi

.



Assalamualaikum.


Hai korang..hehehe..Sebentar tadi Wan ada update pasal Simsimi nie jugak..Kalu korang nak tengok leh tengok entri nie k..

http://wanhazel.blogspot.com/2012/04/simsismi-pandai-cakap-sarawak-lama-lama.html





 

 






Simsimi nie kadang kadang best jugak nak layan..tapi kadang kadang Simsimi kuat mencarut..Nie semua budak budak yang tak betul punya kerja..Siap buat jawapan yang pelik pelik..Sebab tu kalau kita layan Simsimi nie ada jawapan yang tak best..jawapan 18sx pun ada..Hairan kan manusia nie..Benda yang elok dibuat tak elok..


 Owh ye kalau korang nak background Simsimi nie..Korang jenguk entri nie k..



Jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..

Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Satu je taw.Klik biar iklhas.

http://my.churpchurp.com/wanhazel/share/PoloSedan
http://my.churpchurp.com/wanhazel/share/SamsungAud
(klik kanan > open new tab)

Atau klik button Donate..


Papai



.
 




12 comments:

aDiB sYaZWaN said...

aku sampai skunk xreti2 lagi wt doodle, tp sgt2 la minat, hahaha

: akifasyalurun : said...

kadangkadang orang tanya laen , die jawab lain -.-''

keri ikhwan said...

simsimi ni pndai mintak maaf lepas mencarut. haha

Haruno Hana 하나 said...

Simsismi tersangat la comel :D

Niswatus Solikah Samik said...

rase cm nak curik jew doodle die! haha! COMEL sgt! =)

Detective Fiqa said...

hmm dia pon lebih kurang dengan cleverbot :D hehe .sim simi ni fiqa belum cuba :D

Cik Kay Jue said...

baru je cuba pagi tadi lepas wan buat entry tu.. memang best.. tapi lame bosan... mengarut2 dan ada juga bahasa yang kurang enak.. huhu.

ain dzaya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Azee Hana said...

awak di tag..=)
http://azievanilla91.blogspot.com/2012/04/doodle-pertamaaku-buat-sendiri-taw.html

CiK FizA said...

simsimi comel tp kekadang tuh jahat ! Opss. >.<
suka cakap bukan2~ orang tnya lain, dye jawab lain. makin tension ada la. Hohoho :DD

dhia adawiyah said...

haha .. Wieya pun ada berborak dgn simsimi ni . jomlah ke blog Wieay , tengok entry pasal simsimi .. kelakar.

EikaSchapika :) said...

Memang kadang2 simsimi nih baik , kadang2 benda tak elok yg die reply sebab kite boleh ajar die kan. Ade sampai twitter sape2 tah punya pun ada . kata comel la apa lah , memang tak masuk akal la kalau takde orang yang ajar die .