Wadah Madrasah Pengalaman: Blogspot ada masalah komen...


Tuesday, July 6, 2010

Blogspot ada masalah komen...

.












Apa dah jadi nie...Wan punye Blog Problem ke??korang ade Problem tak..kat dashboard ade komen..tapib bila nak approve terus hilang....camne nie.


And Wan komen kat entri korang pun HILANG gak komen tu...bila Wan cek kali kedua...Wan ade massaalh ke..Or semua dapat masalah camtu..


TAK BOLEH KOMEN DAN TAK DAPAT APPROVE KOMEN..


BLOGSPOT ADA MASALAH ke??..







.



12 comments:

t e m b u m e said...

sume de masalah! huhuhu
I dapan comment tapi takleh bace!

chenta said...

ye..sy pun mengalami masalah yg sama

~~@lyci@~~ said...

salam.. singgah sini ;)
blogspot wat hal huhu..

illianahidayah said...

blog saya pun jadik cmtu gak wan...
komen yg dh approve pun ilang...

Ery Farieha said...

yes
sme ade masalah ni

Wan_hazel said...

salm semua...pagi nie dah ok...hope tak wat hal g..hehehhe

Nur Hayaty said...

aritu wan bg coment kat entry sis pun, sis tak leh nak baca...terus ilang..napa ye..huhu

Wan_hazel said...

kak yatie

huhuhu..wan pun tak taw kak...ade masalh kot

syafinas saib said...

mmg ada masalah kot kat blogspot..coz kawan akk oun sama mcm tu gak..nak post n3 baru pun tak leh..kena tunggu esok baru kuar...

Wan_hazel said...

hehehe..skang dah ok kan...blogspot masalh..hope lepas nie tak de masalh g kn

Mijie said...

hahah..sma ar wan..mijie pun dpt komen smlm..kt dashboard ad kan tp kt komen xde..tp ari ni dh ok..:)

Wan_hazel said...

mijie..

a ah..tulah..mule2 wan fk wan yg giler...upenye blogspot..hehehhe