Wadah Madrasah Pengalaman: segmen: Wan Hazel minta maaf


Friday, July 9, 2010

segmen: Wan Hazel minta maaf

.




Salam korang..

Gambar tak de kene mengene ngan entri


Wan Hazel nak minta maaf...Betul betul nak minta maaf...Entri Wan sebelum nie...kan ade entri "rindu keluarga di Malaysia"(klik untuk ke entri berkenaan)...sebenarnye tu entri rekaan Wan je...Dan banyak lagi entri yang berunsur fantasi dari Wan..Maaf taw


Tu lah korang tak bace perenggan last tu..'kisah rekaan'..kan ke dah kene tipu... cam real je jalan cite tu kan..hehehhe... Dah kene tipu...Tak de niat nak tipu... Tak de hasil pun Wan tipu koramg...


Cukup cukuplah korang tanye Wan pasal korea tu k...Wan tak taw pun camne Korea...hehehe..Law info pasal korea dalam kisah tu.. tu memang betul..koz Wan banyak membaca...




Salam kejauhan dari Bumi kenyalang...



Ampun maaf dipinta..

Nah sambut tak orang mek tabur sekuntum bunga




.



14 comments:

Cik Putput said...

cess~ means xbelajo kat korea ah ni?
baling lesung batu bertubi2 kat kamo..waaachaa! :p

tiha said...

Salam Singgah Blog Saya ada entry Baru lah http://fasham87.blogspot.com/2010/07/my-destiny.html
dan ini juga http://fa87.blogspot.com/2010/07/songs-cnblue-love.html

Wan_hazel said...

Cik Putput


hahhaha..nape tak sumbat je ngan kuali ari tu???hehhehe....padan muke kene tipu....weeeeeeeeekkk

Wan_hazel said...

tiha

tengs...

Umie Nadhirah said...

korea indah :D

Wan_hazel said...

umie...

korea nang indah..hahahha

Ichako said...

haha mcm mane diorang boleh pcaye ni? ish2 kesian. nsib baik xsuruh bwk balik boyf korea sorang dua. hehe

Wan_hazel said...

Ichako


tulah...wan pun tak taw..hahaha/...

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

now i know the truth wan.. zakiah mmg tau yg wan org bumi kenyalang kan... tapi bile baca korea.. igt wan duk sana lak.. tapi best gak reka mereka nih.. hehe.. xde pape la wan.. zakiah cuma tersentap sikit je ht tuh.. ;))

Wan_hazel said...

♥♥♥zakiah♥♥♥

hehhee...cowie taw...wan tak de niat pun nak tipu...sowie..

S.I.T.I said...

ciss..tipu je upenye..patutlah cm pelik jer ngn cte tuh..haha,,moral of the story: len kali bce entri sampai abis..huhu

Wan_hazel said...

S.I.T.I

heehhehe,,betol2...len akli bace entri jgn bace tajuk je..heheh

Cylia Chel said...

hahaha...bkn slah wan mun dak nya tertipu..dak nya xbaca sampey hbs bh.. :)

Wan_hazel said...

Cylia Chel

hehehhe,,yalah ooo..pa nyuh ooo...len kali bca pey habis..hehhee