Wadah Madrasah Pengalaman: Pop up Cbox/Shoutbox wan dah siap....Ajax Shoutbox


Tuesday, July 6, 2010

Pop up Cbox/Shoutbox wan dah siap....Ajax Shoutbox

.













Yey yey dah siap..huh..pening jugak coding bende nie..akher nye siap gak ngan Pop Up Ajax Shoutbox sendiri...jeles tsk..Tengs wat Mijie...Wan ambik basic kod dari mijie...


Cara nak wat ajax Pop up Shoutmix nie...agak senang..boleh dibuat sendiri and boleh di ubah suai sendiri..Wan dah buktikan nie..Mijie sila jangan Jelez...hehehhe

Jum Wan tunjukkan cara nya..senang je...

Yang nie untuk Basic Pop Up Ajax Shoutbox k..Korang g je kat Blog nie..Mijie.



Klik untuk ke page Mijie..
Jum terjah Tutorial pop up shoutbox..









.



6 comments:

Mijie said...

thanks yer wan link kan blog mijie..sama2 berkongsi benda baik..:)

yuka said...

mana shoutbox ni cari tak jumpa pun

hazieqah kahil said...

jalan2 ..:)

Wan_hazel said...

tengs

fairuz said...

mcm susah la wan nak klik kat shoutbox sblh ni..sebab td dah klik, then nak type msj susah..dia kua macam kelam2 je..

Wan_hazel said...

ye ke fairuz....nanti wan tuka blik kot...nape jadi camtu erk...