Wadah Madrasah Pengalaman: kembali ke yang lama


Wednesday, July 7, 2010

kembali ke yang lama

.




Salam korang


Skang wan dah guna Shoutbox yang normal..Law pop up nie...banyak member yang payah nak tinggal jejak..so Wan kembali ke zaman normal...eceh..



Selamat tinggal POP up/AJAX shoutbox....


wan hazel c box







Jangan tinggal daku.....hehehhe











9 comments:

Nur Hayaty said...

pop up br ni, kena loading page smpai hbis then br leh tekan box tu and appear...ada pro and contra nya...sis nya kotak pun ramai tak tggl jejak maybe pasal menda tu kot..tak pela..ngkla..kalo da boring nant..tukar bentuk asal..hehe

Wan_hazel said...

tu lah kak yatie...wan kmbali ke bntuk asal..hehehe..byk member hilang guna pop up tu

Mijie said...

Sory u allz klu tutorial mijie menyusahkan korang..myb ia msh baru dah msh ramai yg belum tahu kewujudan nye.

Yaty :: emm..menyibuk sikit sini blh..xpe kan..hehe..emm sis klu tgh loading still boleh kluar popup 2 klu klik coz klebihan ajax ni adlah nk load x perlu connect internet. so, klu xde internet pun popup 2 still kluar tp xleh nk sent msg ar coz yg sent msg 2 guna cbox plk..hehe..

apa2 pun terpulang..myb ad jgk kelemhan pggunaan ajax 2. so pndai2 lah menilai.hehe..sory..:)

Hamzah Ian said...

gile cun blog lu ni.. nice2

Wan_hazel said...

mijie

hehhee,,,tulah mijie..wan kdang nak guna gak ajaz tu..tapi skang byk plak yg tak tggal jejak..huhuhu...

Wan_hazel said...

hamzah

tengs,,,

tiefazatie said...

wan..best plak cte rekaan tue..hihi...lambat plak kuar nk tgl jejak..alang2..komen trs..=p

pu3mas89 said...

kenak mek mcm besa jak ooo...xda pun tunggu lama..kali nya jus k org cute jak nak?? wakakka..

Wan_hazel said...

pu3mas89


aok lah...pakey org cute jak li..hehhehe//mek pakey pun ok wak...kiut wak duhal mek tok