Wadah Madrasah Pengalaman: Brapa Harga untuk Blog anda..


Sunday, September 12, 2010

Brapa Harga untuk Blog anda..



.








Salam korang...




Hari nie Wan borink borink koz tak de member datang umah..So Wan try lah nak tengok brape harge untuk Blog Wan

Law korang nak try klik je kat badge tu..

Korang pun bleh taw mengenai Daily Pageviews and Daily Visitors blog korang..

Korang pun bleh taw blog korang dalam Malaysia Rank...huhuhu




So jom Try lah tengok harga blog korang time borink borink...hehehe







.



16 comments:

.:|kamaryeah|:. said...

wahaha~
checked mine...
mcm pelik je...

Wan_hazel said...

.:|kamaryeah|:.

tak de pelik piun..nie harge blog


Kamaryeahtajuddin.blogspot.com Valuation RM 69,233.44


hehehe..

ribena.illina said...

bena dapat ckitttt jek. wan menang ag! eheheheh~

Wan_hazel said...

bena ...bena dapat brape???

zahidah dihaz said...

boring? datang umah ari selasa tok...open house rumah kmk orang....

najihah sahami said...

waa..mahal tu blog wan...uhh..

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

sini umah ktk org??hehehe...

Wan_hazel said...

najihah sahami

tak de lah mahal...ciput je tu..

L O V A :) said...

woahhh , mahal tuu :)

Wan_hazel said...

L O V A :)

blog member lain lagi lah mahal...ehehhe

~Sarah Bieber~ said...

whoaa, blog abg wan dah pro ;P jeles ni , HAHA

Wan_hazel said...

hehehe..blog wan biase2 je...

cerminmateguess said...

check kt ne?mlas nk cari

Wan_hazel said...

klik yg Mlaysia tu

nad's story said...

Wan, nad nk thu mcm mna nk dptkn duit tu? Tapi, nad bukan mata duitan tauuu. ^^

Wan_hazel said...

tu just utk cek je..hehehe..tak leh ambik duit tu..ehehhe