Wadah Madrasah Pengalaman: Away to UTM Jalan Semarak


Tuesday, October 26, 2010

Away to UTM Jalan Semarak







.



Salam Korang...


Malam nie Wan nak post entri tentang "Away to UTM Jalan Semarak".Mulai 30.October jam 12.00 tengahari Hinggalah 07 November Wan akan close Shoutbox Wan..Dan Wan akan gantikan dengan ruangan komen entri .So korang tinggalkan lah jejak kat ruangan tu nanti..Dan kalau ada masa lapang masa kat UTM tu nanti mungkin Wan akan jengah korang..Seminggu kat sana..Oleh kerna tugas sebagai seorang pelajar Wan gagahi gak kaki nie melangkah walau tanpa Blog selama seminggu..Wan pasti akan rindu korang..



So mulai malam nie ..Wan akan guna Header nie..Bab nak bagi korang warning awal..hahaha..Tak de lah..Bab nak kasi taw korang awal awal..Law ade sape sape nak bagi pesanan kat Wan sila kasi taw awal awal dan law ade nak Bank in kan duit kat Wan sila kasi taw awal awal..hehehe.



Hope minggu depan korang enjoylah tanpa Wwan k..wawawawa..nangis jap..hik hik hik..Korang jaga kesihatan korang..Law demam mam ubat taw..Jangan lupe sarapa..Korang rajin rajinlah jenguk page wan nie nanti..Sedihnye ..Blog Wan akan kekurangan traffic...Hope pihak Nuffnang tak tarik BE Wan dan diharap pihak Nuffnang akan menanbah BE Wan..


Owh ye...Bagi kontes yang Wan dah join tu..Law dah tutup and law wan ade tuah nak menang..Hope pihak penganjur dapat simpan dulu hadiah untuk Wan..(macamlah bleh menang).


Ok tuje



.



39 comments:

cik kuntum said...

wan wtpa kt utm jln semarak? dlu cik kuntum student ctu, but now dh further kt utm skudai. hee. cik kuntum bru je convo :D

Wan_hazel said...

cik kuntum

Wan ade Lab kat sane..tu lah kene g sane..waaa...bez nye cik kuntum..law masih kat UTM tu kan leh blanje Wan..ehehe

yana mohamad said...

wan wan..hehe..
yana 1 u ngn cik kuntum..afi,kan?
wan,nanti dtg la utm skudai.
ley jumpe yana,syaza,cik kuntuk,sue..hehe..ngn kwn2 yana yg wan pernah tlg blog dorang la...
do contact me at fb tau..

Dudu said...

hehe..besh nye..
i nak pesan la kt Wan smthing..
pesan jga diri bek2 ye?
hehehe =)

suzie rahman said...

wahhh wan jga diri t..hihi

Wan_hazel said...

yana mohamad

ok yana...law ade mase or umuur pjg wan akan ke sane..ehehhe..tengs taw

Wan_hazel said...

Dudu

hehehe..tengs..wan akan jage dri bek2..

Wan_hazel said...

suzie rahman

ok suzie..tengs

Saiedah Syamielah said...

singggah ke mari,,,add me back ya,,tq,,jemputlah ke blog saya baca entri2 yang menarik ^^

Cik Aien said...

Wan nk pergi jauhhhh ke. hehe! wan, sempoi la. jgn isau. blog wan masih jadi Blogger pilihan aien hehe

cik amalyna said...

wan jage diri baek baek yer :) gudluck!

Wan_hazel said...

cik amalyna
tengs...peace

miss chekleen said...

jaga diri wan hazel.. :)

fatin hanani said...

cantik wan..pala wan 2 msti ada noh hehe

Wan_hazel said...

miss chekleen

tengs...

Wan_hazel said...

fatin hanani

hehhe..tengs...eh ye ke..ahhaha

juMa said...

dah bertolak ker ni..mesti dah g ni..take care. ;)

cik kuntum said...

hehehe. tp, malangnya cik kuntum dh kt utm skudai. sama dgn yana. hehe :D

i am S!L4H.. said...

wan nak dtg smenanjung ye...
welcome2..heee

wan stdy mane?silah x tau pon..

Cik Cyida said...

hohoho..wan jge diri ok?

Melati Qistyna's Mummy said...

uiks, jawoh tu dr umah bonda/ayahanda.... jaga diri yek :)

JaSSNaNi said...

salam.. akak datang tengok blog ni.. tapi scroll up and down balik tak nampak pun shoutmix box.. hehehe.. so akak tinggalkan komen kat sini.. suke akak tengok design2 tu.. menarik and tersaaaangattttlah kretip... semoga terus aktif dan kreatif.. okey.. :)

She's retarded said...

jangan nangis wan!amik tisu ni kesat hinugs meleh-leleh :D

Memo_Hazel said...

gonna miss u. uhuu. hati hati lak aaa. jgn nk sebarang. ada spy kt cnun. hahahah. our SISKA. hehe. miss u much much moreee.. :)

Wan_hazel said...

juMa

belum g lagi...sabtu nie wan brangkat

Wan_hazel said...

cik kuntum

hehehe...tu lah...

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

wan study kat sawak..wan kat budak sawak..ehhehe..

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

a ah kak jauh sgt...tengs kak....wan akan jaga dri

Wan_hazel said...

JaSSNaNi

akak tengs...ade je shoutbox wan..akak klik kat kitty yg garang tepi kanan atas tu..contteng conteng kat sini tu...peace

Wan_hazel said...

She's retarded

hehehe...peace..tak nangis nie.

Wan_hazel said...

Memo_Hazel

heheh.ada spy ka?/adoh2...hehehe,,

dak eina said...

jage diri baik2 tau wan....

Wan_hazel said...

dak eina

ok tengs taw

Siti said...

wan.. jaga diri di tempat org.. jgn tinggal solat tau.. hehe

izee said...

wan nk trun sini ek?lm tu seminggu..leh la belanje wan ni.jg dri bebaik ek..de visit stdy ke pe tu?

Wan_hazel said...

Siti

tengs siti..InsyaAllah

Wan_hazel said...

izee

a ah wan trun KL..wan ade wat lab kat UTM tu...

Mikaielle said...

hehe...rindu aku nak pegi UTMKL tuh,aku pun student sane jgk dulu. Tak tgk lagi masjid baru UTM kat sane.nanti kau ambik gambar masjid tu yea...

Wan_hazel said...

Mikaielle

insyaAllah law berkesemptan..