Wadah Madrasah Pengalaman: Happy Besday Kak Nuanza 25/10


Monday, October 25, 2010

Happy Besday Kak Nuanza 25/10



.

30 okt 2010



Salam Semua


Tengok tajuk entri pun dah taw kan..hari nie Bezday Kak Nuanza..Walaupun Wan tak brape kenal sape Kak Nuanza nie..Wan wish nie pun koz nak join GA Kak Nuanza nie..Bukan sekadar nak join tapi iklhas nak wish taw...Law korang nak wish and join tu..Klik je banner kat atas tu k.


bday gurl


Nampak tak kad Bezday khas untuk Kak Nuanza kat atas tu..Wan wat sendiri taw..Wan memang lah tak reti sangat nak design design kad ni...Tapi ape yang Wan taw nie je yang Wan dapat hadiahkan buat Kak Nuanza..(Kad Internet) eh betul ke tu??


Kak Nuanza nie ade blog sendiri ..Mestilah ade Blog kan..dalam blog Kak Nuanza nie lak ade macam macam masakan..Korang jenguklah k..Sepanjang Jalan Kenangan.


Mula mula masuk Blog Kak Nuanza nie Wan terus tertarik ngan tajuk Blog Kak Nuanza nie..Sepanjang Jalan Kenangan.Indah bukan tajuk tu..Mudah untuk dihadam..Wan pun tak taw sama ade Kak Nuanza nie berminat dengan Sastera macam Wan..Mungkin ade sikit kot..Melalui hasil tulisan Kak Nuanza pun kite dapat kenal sape Kak Nuanza nie..


LAw Kak Nuanza nak ambek kad yang tak seberape nie..akak klik je lip lap lip lap bawah nie.

Kad Besday Kak Nuanza


Klik kanan and save


So wat Kak Nuanza:


Kehidupan nie bukan bisa untuk kita ukur..
Namun begitu mudah untuk kita tinggalkan.
Satu satu bait kenangan akan berlalu diganti dengan kenangan yang baru..
Mudahnya kita melupakan yang lama..

Lalu lahir satu istilah RINDU..
Mengapa perlu RINDU???

Begitu juga Usia..
Begitu payah kita meningkat dewasa..
Kita tinggalkan zaman muda..
Lalu ke zaman Tua..
Ada pahit maung dalam liku hidup.

Dan itulah yang ku gelar ....

Sepanjang Jalan Kehidupan.





.




6 comments:

nuanza said...

ish dik...touching giler akak baca..eheheheh...thanx yer sbb sudi join n wish...harap semuanya bukan berakhir pd tarikh tutup GA ni..tp berkekalan la hendaknya...salam sayang dr kak nuanza...

Wan_hazel said...

nuanza

tengs kak..ehehhe...amen..smga berkekalan..

Miza Yusof said...

good luck wan :)
cantik kad tu :)

Wan_hazel said...

tengs....hehehe

chentaMAYA said...

hee. wan! nnti bley la create kan maya punye! hee~

Wan_hazel said...

chentaMAYA

hehehe...bleh je....law wan tak bz..