Wadah Madrasah Pengalaman: Contest Menang IPhone..Cepat2


Sunday, October 10, 2010

Contest Menang IPhone..Cepat2

.


Top Referrer Contest


kad  kahwin
Kad Kahwin

Klik untuk ke Blog penganjur



Salam Korang...


Waktu Wan Blogwalking tadi tejumpa lak Contest Menang Iphone Secara Percuma nie..Sape tak nak kan..Wan nak sangat nie..


Ok nie maklumat yang Wan dapat dari Blog penganjur...


-------------------------

Bila tarikh bermula dan tamat peraduan ini?

Peraduan ini bermula dari 1 Oktober 2010 hingga 31 Oktober 2010. Kami akan umumkan nama pemenang dalam blog ini. Pemenang akan dihubungi untuk proses penghantaran hadiah.

*Perhatian:

1. Point akan dikira berdasarkan jumlah pengunjung. Jadi self-click (klik pada link sendiri untuk menambah point) tidak akan berhasil.

2. Pihak kami berhak untuk menukar hadiah yang menyamai nilai asal sekiranya terdapat sebarang perubahan.

3. Pemenang tidak boleh menukar hadiah kepada wang ringgit.

Apa tunggu lagi? Letakkan banner tersebut sekarang. Lebih awal anda menyertai, lebih ramai pengunjung akan dapat anda kumpul.


--------------------------(100% copy dari blog penganjur)



8 comments:

lovely melon said...

"saya nak bagi hadiah FREE nie, jom join contest kat blog saye.."

aisya said...

ala,aisya nk join,tp mcm xramai followers je...
tp la,nanti aisya vote utk awk,huhu..
aisya suka blog ni sbb byk ajr tutorial brguna...
keep on blogging kawan..

Wan_hazel said...

lovely melon

ok ok

Wan_hazel said...

aisya

tengs..try je k ..letak je banner kat tepi blog..senang je

AnWaRnAiM said...

gudluck bro :)

Wan_hazel said...

AnWaRnAiM

tengs bro

Lia Edwin said...

xphm mek contest tok..

Wan_hazel said...

lia


ktk juz ngkah banner ya kat side ktk jak