Wadah Madrasah Pengalaman: Tutorial wat ayat kelip kelip


Monday, October 11, 2010

Tutorial wat ayat kelip kelip

.


kelip Pictures, Images and Photos

Salam Korang.


Hari nie Wan nak ajar korang camne nak wat Ayat korang Kelip Kelip or Lip Lap Lip Lap or Blink Blink.


Wan pun taw ramai yang dah taw..Tapi bagi New Blogger banyak perkara yang dia orang tak taw..So mengapa tidak berkongsi..Banyak dah tanya dengan Wan pasal wat ayat kelip kelip nie..Law ada yang tanye g pasnie..Wan akan kasi je link tutorial nie terus.hehehe

So Jom Tutorial


Senang je korang copy je Kod kat bawah nie..

---------------------

<blink> Ayat yang korang nak kelip kelipkan </blink>

-------------------

Dekat Ayat yang korang nak kelip kelipkan korang gantikanlah apa apa ayat yang korang nak wat lip lap lip lap tu.



Tu je..


Selamat Mencuba





.



14 comments:

syasya said...

x boleh pon... bile dh publish post,, die akn kluar skali mcm ni
pape je la.anyway teng sbb ajr cre cane nk wt blink blink..

aJa said...

lah..2 je ke wan..hehe..sng kot..

chezzygirl said...

wan , boleh tak ajar macm mane nak buat sidebar blog jadi kotak macm blog cik tom :)

Wan_hazel said...

chezz

kotak yg camne erk??

eVariena♥ said...

dh jd..thnx wan.. :)

Wan_hazel said...

welkam..ehehe

wmshafiqwz said...

xleh pum.. xjd..huhu

Wan_hazel said...

wmshafiqwz

erk..law kod betul mesti boleh nye...

tina said...

nk paste kat 'dit html' atau 'compose'?

Wan_hazel said...

tina

dua2 pun boleh..

norshuhada said...

XJD PON

Wan_hazel said...

erk pasal lak tak jadi...???

Nurul Ayna Nabiela said...

tetap x jadik.. hua2.. kluar cm biase jew.. thnks wan sbb kongsi tutor nie.. hehe

Wan_hazel said...

tak jadik gak ke???wan wat leh je...