Wadah Madrasah Pengalaman: Penambahan di acc NUFFNANG


Wednesday, October 13, 2010

Penambahan di acc NUFFNANG



.




Salam Korang..


Tadi mase Wan cek acc Nuff Wan...Wan terperasaan lak ade penambahan kat acc Nuff tu..ade dua icon yang bertambah...bagus gak..Koz bile klik kat icon tu kite leh terus ke blogger bio and menyenangkan bagi pengguna Nuff yang baru..


Wan kasi 10 bintang lah kat Nuff nie..nak update profile kite pun dah senang..tak yah nak g tempat tempat len klik situ klik sini...hehehe.


Saje je nak kongsi kat korang..law tak caye korang cek lah Nuff korang..Ataupun Wan yang baru taw..ehehhe

Tu je..



.



4 comments:

ann said...

heh.. sama lah.. kita pun check ada bende button baru kat situh.. neway.. i'm newbie with nuff-nuff ni

.:: dieylah :: said...

kamek baruk tauk kitk madh tok..hahaha..lmk x cek nuff... ^_^

Wan_hazel said...

ann

owh...ok law ade pape kasi taw k..ehhehe...

Wan_hazel said...

.:: dieylah ::

wah lamak xcek nuff ktk mesti dah blambak duit lam ya nak.??