Wadah Madrasah Pengalaman: Matikan fungsi NO RIGHT CLICK


Sunday, November 14, 2010

Matikan fungsi NO RIGHT CLICK

.




Salam Korang...


Wan dah buang dah kod No Right Click kat blog Wan..Skang korang dah bleh dah copy tanpa tekan CTRL+C lagi..




Lepas nie mudah lah korang ekot tutorial Wan k..Senang je...


Dan bagi Wan law sesape nak copy semua bende dalam blog Wan nie..terpulang..Wan tak kisah..Kan berkongsi tu lebih baik kan..Ilmu tu untuk dikongsi...Segala yang Wan ada dan segala yang Wan taw..Wan kongsikan..dan perkongsian tu untuk korang kongsikan lagi..

K lah korang

Wan nak kasi taw tu je..

Papai.

.



4 comments:

Sueozana said...

Salam Wan...

Tq atas ksudian wan bkongsi ilmu, sgguh mulia hati wan.. Apabila kita bmurah hati kpd sesama makhluk, Allah swt akan lbih2 lagi bmurah hati mberi ilmu/rezeki kpd kita..

T8 care wan..

fairuz said...

heheh..fairuz pon dah buang no right click tu. susah jgk sebenanye..sebab kalau org tu nak copy, boleh je diorang tekan ctrl+C. :D

Wan_hazel said...

Sueozana

tengs...ilmu semuanya utk dikongsi..

Wan_hazel said...

fairuz

tu lah kan..hehehe...skang dah senang skit org nak copy kod kat blog wan nie...g pun tak rugi pape pun