Wadah Madrasah Pengalaman: Cek NUFFNANG korang cepat....


Monday, December 13, 2010

Cek NUFFNANG korang cepat....







Salam korang....


Pagi nie Wan cek NUFF WAn..dah dua minggu dah NUFF tak update income..Masuk je ari nie Wan tengok and arahkan tetikus kat icon earning tu..nilai tetap gak sama...





Lepas tu Wan click..Wan tengok...hm....Nape jadi camnie??aiyo....Tak bez ah....


Hope pihak NUFF cepat cepat uruskan keadaan nie..Law macam nie hilang lah kepercayaan Wan kat NUFF..Hope pihak NUFF beri lah balik income yang kami orang dapat..atau pun Wan je ke yang dapat masalah nie???Or keadaan nie ahanya seketika je...



.



8 comments:

aanie said...

same la..sy punye langsung xleh bukak..under maintenance..huhu...

Mira Hana said...

sidaknya agik bercuti kat singapore...aritok sik silap kamek masok balit

Hanisah Safian said...

banyak jugak earning kamu eyh! hoho~

Wan_hazel said...

UNDER MAINTENANCE

✿Bloodberry✿ said...

uikss nora pon kne mcm nie... adoii ingtkan mmg sbb traffic rendah tp dh pulun traffic pon cm nie gak.. adehh.. nape erk??

Wan_hazel said...

skang dah ok dah nora

King Of Single said...

pehh! terima kasih..tp kene donload brush tu dlu..

Yana said...

berguna!