Wadah Madrasah Pengalaman: Review Paling Kreatif AzzaFirza


Sunday, December 12, 2010

Review Paling Kreatif AzzaFirza




.
18 januari 2011

Salam Korang...


Hari nie Wan nak review blog seseorang nie..Gempak tak Wan review Blog Blogger nie..Korang nak ke Wan review Blog korang???Law camtu korang wat lah kontes macam AzzaFirza nie..Blogger comel kita yang berumur 14 tahun...18 januari nie birhtday AzzaFirza..makna nye tutuplah gak kontes nie..So...brapa erk tarikh lahir AzzaFirza???teka cepat..hehehe..Owh ye law korang nak join gak ..Korang klik je banner kat atas tu..RM50 tu...




Skang Blog AzzaFirza dalam Alexa Rank: 3,115,016, Traffic Rank in MALAYSIA: 13,565...Ok ok..Wan nak review dah nie..Mula mula nak kasi hangin skit AzzaFirza biar dia pecah kepala baca and terus benci kat Wan nie..hahaha..Janganlah sampai camtu AzzaFirza..Nak bodek sikit nie..Wan menang Wan wat header erk..ehhehe...Yey yey ada can nak menang nie..Syok nye..huhuhu..Bagi Wan law nak review tu biarlah review betul betul kan..Barulah si blogger gempak nak baca..Kita berkenalan dengan owner blog lu..Tengok bawah..awekz comel tu lah empunya Blog yang Wan review nie..




So Wan mula kan dari page AzzaFirza nie..cantek kemas..tapi terlampau simple..Law bleh ceriakan skit page tu..Wan dah suka dah blog nie koz load cepat gadget yang tak berkenaan tak de ..Aha..music tu..baik tak yah guna k...Bab blogger macam wan nie ade je music and lagu sendiri dalam laptop nie..So tak yah lah erk nak letak widget music player tu..Kasi padam je ye cik AzzaFirza. Terima kasih atas kerjasama cik AzzaFirza.Garang nie..Tak dengar pulas telinga kang..Hahaha..Tak de lah..Wan kasi pendapat je k..Yang Terbaik Wan kongsi bersama.Dah name review tak kan nak kasi baik semua kan..




Ok setakat nie Wan dah jadi followers yang ke 733..tengok Banyak nie Followers..AzzaFirza Pengguna NUFFnang sama macam Wan gak..



And Wan malas nak cakap banyak lagi...Tengok je Review bawah nie..Simple je..tak yah bace tengok je..

Klik untuk pembesaran


Selesai..

So Wan nak tags

Ifa
Solehah
Memo
Atyn
Qiqi



.



8 comments:

chiLleD...!! said...

go0d luck wan..comel j cra wan review..hehe

Wan_hazel said...

tengs...hope bleh menang..hehehe

♥ solehah ♥ said...

kmk gik mncari idea lok..haha..
abis lh kmk mun esaimen tok x siap..
ngeee..

Wan_hazel said...

ok2...asaimen kt dah berlambak k..cepat skit

♥ solehah ♥ said...

aok2..
xpndey sbr lh incek tok.haha

Wan_hazel said...

nie pat sabar gik..manyak dah ya..hahhaa

Azza Firza said...

assalamualaikum..

tq yaa join contest blog azza, undian akan dibuka malam 25 haribulan, jangan lupa ikuti perkembangan blog azza dari masa ke semasa, entri undian akan dibuka akan dilangsungkan pada tengahhari 25, jam 3 petang ^^

Wan_hazel said...

Azza Firza

tengs kasi taw wan..