Wadah Madrasah Pengalaman: Adoh..Selesai satu tambah satu lagi..aiyo


Friday, February 25, 2011

Adoh..Selesai satu tambah satu lagi..aiyo

.



Salam korang,,

Hari nie..hari jumaat..hari yang tak seindah yang disangka..Lepas balik je dari kolej Wan kemalangan sikit..Langgar kereta kembara..Nasib bek Wan tak laju sangat masa keluar kat Bulatan tu...Ade ke patut kembara tu berhenti tengah tengah bulatan..Aiyo ...Law dah Wan langgar dari blakang macam mane pun tetap Wan yang dipersalahkan..


Berhenti kat tepi..Wan minta maaf ..Wan lak yang minta maaf kat dia..Tak taw lah nape orang tu macam sombong je..Takut kot kat Wan nie..Entah lah..orang setengah nak kaya nie memang sombong ke???Tak yah lah berlagak sangat kan..Wan cakap baik baik pun kene layanan macam banduan ke???Nak sangat je Wan kluarkan kayu kat dalam krete Wan tu.Kasi sedar sikit orang tua tu..Budi Bahasa orang Malaysia nie memang macam tu kan...




Hari nie pasang niat nak bayar saman..Lepas kemalangan tu terus je g balai traffic bayar saman..Selesai dah saman..Hope owner kembara tu baik orang nya..Doakan Wan k..Bab owner kembara tu ada ambik nombor pendaftaran kereta Wan..Hope tak de pape lah yang teruk teruk jadi pasnie..Kembara tu calar sikit je kat blakang g pun kembara tu kan tinggi..


K lah korang...

Wan risau gak sebenarnya..takut lah kan ape ape jadi kat kreta Wan..Kene blacklist ke ape ke nanti..Hope tak de pape kan..

papai korang.

.



28 comments:

Memo_Hazel said...

hope xdo la knk apo apo kelak. (: always with u dear. (:

yana ashalina said...

alahai ksiannye kt wan.
saba ea.hope xde papela kan.
:)

Ain Jia Zainudin said...

biase la 2 wan .. saba jela ngn malaysin drivers ,. slh sndri pn cm slhkn org lain jgk.. :)

are_rul said...

Tuan kembara amik nomber kete ko wat main no ekor kowt.. hahaaa..

Kjadian tersebut memungkinkan kita lebih berhati-hati di masa akan datang.. hehee

cik mieza said...

uwh..kt roundboard mmg bhye..bwu2 ni un mieza xcdnt kt roundboard.cm trauma cket da skunk nk lalu roundboard.. T_____T

miz ruha said...

ala,,kesian kt wan,,,

M a W a D D a H said...

uishhh..jgn la ade pape...

SUCI KUDUS said...

relax dear.. x semudah tu dia nk saman u.. trust me.. it's not even easy to prove who's right and who's wrong.. in this case, i believe u r innocent, but well, things happpened.. sabar k..

yayalya said...

wan, nak tanya something... kenapa ek bila kita klik expand widget templates nanti automatik keluar link lain...

dia tulis oops! this link appears to be broken? boleh tolong tak wan? huhuhu

i am S!L4H.. said...

wan eksiden plak?owhh dugaan...
smoge dpt selesai baik2..

Wan_hazel said...

Memo_Hazel

tengs u..heehhe..

Wan_hazel said...

yana ashalina

wan pun harap tak de pape..

Wan_hazel said...

Ain Jia Zainudin

betul2...wat dunno je lah kan

Wan_hazel said...

are_rul

tengs...lah..law camtu nak ambek no ekor gak nie..ehehhe

zahidah dihaz said...

hope sik da pa2 lah..ktk ada ambik flat no keta ya sik?


New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

Wan_hazel said...

cik mieza

tu lah kan..wan nie nak kata trauma tak de lah kot..ehehhe..berhati2 je lah pas nie..

Wan_hazel said...

miz ruha

hehehe..tu lah...

Wan_hazel said...

M a W a D D a H

amin..hope tak de pape kan

Wan_hazel said...

SUCI KUDUS

tengs...tenang sikit bila baca komen nie..hope macma tu lah kan...amin

Wan_hazel said...

yayalya

skang nie ade masalah dengan BLogspot...mungkin dia org sdand menaik tarfkan Blogspot..so sabar je dulu k...tak leh nak edit and save dulu bagi [penggune design template nie

Eyn said...

insyaallah tak de pape! Yeah! malaysian drivers memang macam tuh!
Penah gak kena!

Don't think too much! Smile!

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

tu lah silah..

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

xda mek ambik eh..huhuhu..

Wan_hazel said...

Eyn

amin..hope tak de pape kan...

sarah mohamad said...

seb baik wan tak apa2. cuma kereta jelah yg rosak sikit.

Wan_hazel said...

sarah mohamad

tu lah..law wan pape memang tak leh update blog dah..ehehhe

:: Zanna :: said...

insyaAllah x de pe2 tu.. :) wwan pun baru byr hari ni erk?? sama ngan zanna huhu~~


Terkini : Dah Bayar Saman ker?? ^_^

Wan_hazel said...

hehehe..tengs zanna