Wadah Madrasah Pengalaman: Sir Reza_Persamaan Gay (kalkulus)


Wednesday, February 23, 2011

Sir Reza_Persamaan Gay (kalkulus)

.



Salam Korang...

Hari klaz Wan macam biasa lah kan..erm..Sebenarnya Wan tak de klaz pagi untuk hari nie..Oleh kerna ada sebab sebab tertentu so turun gak lah klaz kan..G pun nak tuntut ilmu..Klaz dari jam 10 - 12..Klaz lagi satu jam 1 lak. Lepas jam 12 Wan lepak lak kat lobi kolej Wan..Wan sorang je lepak kat situ..Sambil wat tempahan design..banyak dah tempahan yang tertunggak..Bukan salah Wan erk..Banyak orang yang tempah tak ada tindak balas..hehehhee..So Wan tunggu je lah..bagi yang cepat wat tindak balas tu cepat gak lah Wan siap kan..Bukan semua yang Wan wat tu orang dapat terima pun..Wan tengok cantek tapi tuan punya lak tak taw kan..So Wan terpakasa edit balik.

Owh ye terlupa lak citer suasana pelajaran hari nie..Hari nie seronok je tambah ngantok tambah lapa tambah tambah apa yang patut..hehehe.Aha..gambar kat atas tu adalah lect Wan ..Sir Reza..Wan jadikan lect Wan vector Dolly..hehehe..Wan wat nie masa tengahri tadi..ada masa free sikit lepas wat tempahan..Blur gak lah otak cari idea nak wat tempahan..So enjoykan diri wat lah Dolly nie..Macam tu lah rupa lect Wan..macam garang kan..Tapi Bez..Tengok je camtu tapi pendidikan "japang" tu..Wan pun tak taw camne nak terangkan pasal Sir wan nie.Yang Wan taw matematik bukan sekadar nombor..eh ye ke???Wan pun tak taw..ahahha..


Esok lak ade test elektronik..Study belum lagi nie..Update Blog dulu..Susahnye law dah ketagih Blog nie kan..Law tak bukak Blog tak leh study lak..Erm..Malam nie nak wat 2 3 tempahan je sambil study...Design Cupcake Shop nak kene siap awal koz owner tu nak guna sebelum ahad nie.

K lah korang tu je lah untuk hari nie..

Papai korang..


.



10 comments:

Professor Hanan said...

Wan,maybe next week blog Wan akan direview oleh Hanan :).Tengok Blog Hanan kalau nak tau dengan lebeyh lanjut yer :)

miz ruha said...

gud luck 4 ur test,,

Wan_hazel said...

Professor Hanan

eh ye ke...best2..cam tak caye je lah..ehehhe..tengs terlebih dahulu..ehehe

Wan_hazel said...

miz ruha

tengs...hope leh jwab sok

Farah Hanim said...

farah exam minggu dpn, tapi tak study sikit pun. bagus kann ? :D
gud luck btw :D

nelly said...

Gud luck .
math ? haha ..
tak suka matematik dr kecik ~
exam spm ni , tak thulah nnti dapat berapa !
hancos ~~

miz ruha said...

insya-Allah, boleh punya,,

Wan_hazel said...

tengs all

Professor Hanan said...

Wan,Han dah review blog Wan,hehe.Awal sikit sebab minggu depan mungkin tak sempat..
http://professor-natsuki22.blogspot.com/2011/02/i-m-dercribing-wan-hazels-blog.html

hope ur enjoy

Wan_hazel said...

Professor Hanan

wah awal nya...hehehe..nak tgk nie...