Wadah Madrasah Pengalaman: Final Exam makin hampir


Tuesday, May 3, 2011

Final Exam makin hampir



.



Salam korang...

Kali nie tak update panjang panjang..Pendek pun dah cukup...Law leh Wan post Tajuk and Dolly tu je..So korang sendiri je yang fikirkan..ehhehe..tapi tak leh koz jari Wan nie nak gak taip taip kat keyboard nie...tak leh nak tahan diri dari Update entri yang bosan nie..hehehe,


25-05-2011 nie Wan Final Exam...tak lama lagi lah tu...So kene wat persiapan ...Skang dah sibuk and makin sibuk..Dari yang sibuk teruslah jadi makin sibuk..nak Blogwalking pun jarang dah Wan nie..Nampak ke nama Wan kat shout korang ???Law tak..So tak de lah Wan Blogwalking tu..ehhehe..faham kan..Aisaimen pun berlambak je..Tunggu je masa nak siapkan..Nak jenguk Blog korang pun Wan terpaksa fikir dua tiga kali..Koz banyak yang perlu Wan terjah balik..Law Wan tak terjah...Nanti korang akan cakap Wan sombong lak..Wan bukan Blogger ARTIS pun..So kene lah Wan nie beramah mesra kan..Law tak..tak de lah budi bahasa dan tak de lah org kenal Wan nie..Rindu kat semua yang sudi layan Wan dalam dunia Blog nie..Ridu nak Chat ngan kalian..


Owh ye..Wan nie benci sangat ngan Blogger yang perasaan diri tu artis..menyampah..Nanti lah Wan update pasal blogger perasaan artis tu..Kadang kadang nak gak mengumpat Blogger nie...ahhaha..yang penting Wan tak aibkan je..sapa yang terasa tu..makan lah cili banyak banyak nanti..ahahha..

k lah korang...tu je..


papai..


.



20 comments:

syafeika edora said...

yipyip..gud lak final nt tau..do d best! :D

handsnote : mcm tau je spe yg wan ckp.. tp btl ke? hmm..hmm.. =.="

adib syazwan said...

terrrbaik!good luck bro~~

♥ solehah ♥ said...

kmk dtg nk memorett..kahkahkah..sapa sa artis ya??ehehehe :)

Al-Wardah said...

good luck!
tol tu...dah fllw dia x flw2 lg hehe
xpa2..x kch pn

caliph shuriken said...

gud luck & gambatte wan ^^

latest en3: fast five

cikida said...

wahh,,sapela 2 bloggger perasan artis..hehe..=p

nano said...

wannnnnnnnnnnnnnnnnn,,nano dah abis exam,tadi,,dah siap assignment sume,,sok submit keje,,mlm baru balik johor,,,yahuuuuuu,,,

faralovexx said...

hihi,,,study2..!

chii said...

hehe..gud luck wan utk xm krg...jwb leklok ye..jgn dok pk nak berblog je plak yer :p

sabrina said...

gud luck..do your best..
thanks sudi singgah blog saya :))

D'ya Marshmello said...

gud luck yeee.. :) hehe

NURUL NAJWA said...

whoa!! gud luck!!! ^__^

Nesa Wazir said...

gud luck ye wan!

oh.nesa rse nesa penah jmpe blog yg mcm tu.hehe. tp layankan je :)

bella luna said...

gud luck wan.. final exam sy baru je lepas.. skg ni tgh cuti tunggu result.. lepas azab.. huhuh cayoik!

Cik Yana said...

Good luck for your final exam, Wan :)

Lots of Love,
Cik Yana

Cik Nyna said...

good luck final =)

miz ruha said...

gud luck for ur final exam,,,

Wan_hazel said...

tengs semua..tak dapat lak Wan nak reply satu2..so kali nie Wan reply komen untuk semua...terima kasih...sesape yg dah habis final tu..selmat bcuti.ehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik gambar profile..=]

Wan_hazel said...

hehehe..tengs..