Wadah Madrasah Pengalaman: Kucing pun nak berblog jugak


Friday, September 23, 2011

Kucing pun nak berblog jugak

.


Assalammualaikum..

Rasa nya baru dua hari Wan tak update entri harian Wan kan..Tutorial adalah yang update sikit..Malas makin malas..Rajin main Dota je ..nak wat camne kalau dah malas..Nak wat diri jadi rajin pun tak boleh..Paling best baring atas katil dan lelapkan mata..Assigment makin berlambak tapi Alhamdullillah jugak sebab banyak masa Wan dihabiskan dengan study dari meng Onlinekan diri..Sebab tu lah banyak tempahan yang tertangguh..


Dalam tak sedar tak lama lagi nak habiskan bulan september . Ahad nie special day untuk Wan..25 september makna nya hari jadi Wan..Pergh ..tak muda lagi lah Wan..


Kadang kadang terfikir jugak kalau lah kucing boleh update blog macam manusia..Mesti kucing kucing akan update mereka main ape hari nie..makan ape hari nie..Jilat bulu pukul brapa..tidur..ade kekasih baru..Ade anak baru...erm..macam mana ye??hahaha..Ataupun ada kucing kucing yang bergosip mengata kucing sebelah rumah..Hahaha.Ada yang bergaduh ada yang luka ada yang kurap ada yang masuk longkang..ada macam macam .. ada yang kecing merata...hahaha


Saya sayang kucing..Kucing pun sayang saya...


Papai.

.



14 comments:

RayQuaz said...

epy b'day wan . saje wish awal :)

Si Cilik Mish Ross said...

comel la kucing tu..
ag bape ari jellah ye wan bufday wan..hehe..

Si Cilik Mish Ross said...

lagi bape ari je bufday wan..heheh
cute la kucing tu..

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

saya pon sayang kucing saya jugak >.<
weekkk !

Wan_hazel said...

RayQuaz

hehehe,,teng bro

Wan_hazel said...

Si Cilik Mish Ross

mesti lah comel..tgk lah org nya..ahahah//tak lama lagi day wan..

Wan_hazel said...

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀


kucing lagi sayang kat kita kan..hehehe

Nurul Ayna Nabiela said...

huaaa. rindu kat kcing yg dh hilang tuh.. 22 september befday die.....

indu gila kat die.. gindu die time die bkk pintu gumah, gindu dia time die bkk peti sejok mik mkn.....

marina anakcikbob said...

tomelnye tucinggg..
ada la kucing hapdet blog.
tengok kat komik gempak.

Mawar berduri said...

kucing haiwan kesayangn nabi ^^, ..
Mawar pn pecinta meow2 cat .. hehe
satu2 nya haiwan yg penuh kasih sayg ;)

lynenotsocute said...

cyg sgt2 ngan kucing :P

MiSz fiFiEyQa said...

comelnye kucing tu...pandai posing pulak ye...hehe...kalau kucing pun berblog jugak of cos ramai yg jatuh hati dgn kecomelan dorang kan... =)

Shira Afya Hashim said...

ya Allah..comel nye kucing tu wannnnnn.....

m!3yr4h_LolLy said...

hepy besday wan ! hee