Wadah Madrasah Pengalaman: 25 September , Oktober kian menjelma maka kepala bertambah pening


Sunday, September 25, 2011

25 September , Oktober kian menjelma maka kepala bertambah pening

.

Oktober nanti Wan akan tuka Template

Assalammualaikum...


First of all,Terima kasih kepada semua warga warga facebook dan blogger yang menge-wish bestday Wan dan mendoakan kejayaan Wan, Wan turut mendoakan korang sekalian menjadi hamba yang taat dan diberkati didunia dan diakhirat malah dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah dalam kehidupan..Amin dan Amin..


Oktober makin datang kan..Final exam pun makin dekat..Final projek PLC Wan pun dah makin melambai lambai untuk disiapkan..Pinjaman pembelajaran Wan sampai sekarang masih belum masuk lagi..Risau lak fikiran nie..Apa tak nya.. 09.10.2011 nie Wan akan ke Kuala Lumpur untuk kali terakher bagi menduduki ujian makmal kat UTM Semarak.2 minggu lagi.Risau dan risau dan sebab tu lah sekarang Wan bertungkus lumus nak siapkan tempahan dengan cepat dengan harapan pelanggan yang menempah dengan Wan akan bayar ke bank Wan..Tapi ada jugak yang masukkan Top Up kat Wan..


Kekadang Wan banyak habiskan masa depan laptop sebab nak siapkan tempahan.Masa makan pun Wan tinggalkan..Masa untuk diri sendiri pun dah tak da..Ingatkan bestday Wan nie ada yang nak hadiahkan cek beribu riban namun tu semua anggan je kan..Syukur lah masih ada lagi yang wish bestday Wan..Terima kasih sekali lagi..Sayang kitak orang semua bah


B
estday Wan nie Wan tak taw nak buat apa..Duduk rumah je kan..Mengadap benda yang sama hari hari..Adobe, blog , Assigment dan projek.Idea makin lama makin kosong..Makin lama makin tak de..Boleh tak tolong doakan untik Wan.Doakan pinjaman pembelajaran Wan cepat cepat masuk..Doa korang amat bermakna..


K la korang...


TErima kasih sekali lagi.


IT'S A BEUTIFUL DAY..BUT I CAN'T SEE IT.. :(
.



25 comments:

Si Cilik Mish Ross said...

wan sabar ea??kami semua pasti mendoakan yg terbaik..
percaya pada diri akan dpt memudahkan kita melakukan sesuatu perkara...
:P

niesh™ said...

hihi. tua dah nya :P

puteri kasih said...

Happy Birthday Wan.. Kak puteri doakan semua yang terbaik untuk Wan.

Tak sangka ada juga rakan blogger yang berkongsi tarikh lahir yg sama ngan akak :)

A retarded kitty said...

happy birthday!

anamizu said...

dear wan,


hepy bday unuk wan..
cik ana wish gud luck utk ujian tu nanti.. wan jgn sesedih tau :)



ade entry spesel utk wan..
http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/09/blogger-besday-spesel-untuk-wan-hazel.html



cik ana.

syiela said...

Hepi besday wan :)

MiSz fiFiEyQa said...

hepi bday wan!!!semoga segala urusan wan berjalan lancar...dan semoga rezeki wan juga bertambah melimpah ruah ye.. =)

Wan_hazel said...

Si Cilik Mish Ross

tengs taw...amin...terima aksih

Wan_hazel said...

puteri kasih

tu lah kak puri..bday sama lak tu..kak putri pun macam tu..semoga kita sama2 capai kejayaan..

Wan_hazel said...

niesh™

aok..ehehhe..dah tua mek tok eh...uhuk uhuk..

Wan_hazel said...

A retarded kitty

tengs taw

Wan_hazel said...

anamizu

waaa..terharu nya ada org wan entri utk wan..tengs taw..

Wan_hazel said...

syiela

terima kasih..

Wan_hazel said...

MiSz fiFiEyQa

amin..terima kasih,,,,

ieyza afieyna said...

happy birthday ;)

i am S!L4H.. said...

wan. selamat ulang tahun ke... 21 erh? eh ke salah?

=.=

semoge hidup anda diberkatiNya...

Cherry said...

heee..dmm lagi la wan.. batuk suara serak~~ wan boleh!!! doa kan tuk wan!! nnti g UTM semarak dtg la jaln2 kat UM.. hehe

Cherry said...

ohh lupe.. happy behday wan!! :D semoga sht selalu.. dimurahkan rezeki!! ok!!

Wan_hazel said...

ieyza afieyna

tengs taw...

Wan_hazel said...

i am S!L4H..


salah lah silah...terkurang skit tu..ehehhe...

Wan_hazel said...

Cherry

tengs taw..jg kesihatan tu...hehehe..wan kalau ada masa free habis lab semua tu baru lah boleh berjalan tu jalan sekitar KL tu je...nak pergi tempat lain fikir dulu lh..ehhee

era kecik said...

selamat hari jadi wan ^^

BicaraSiIbu said...

sama lka tarikh Birthday kita..hehehe...hepi birthday wan.. :)

Wan_hazel said...

era kecik
selamat hari jadi..terima kasih

Wan_hazel said...

BicaraSiIbu

sama ke..waaa best nya...selamat hari jadi jugak...terima kasih