Wadah Madrasah Pengalaman: My New Hello Kitty Sony Alpha...


Wednesday, September 28, 2011

My New Hello Kitty Sony Alpha...

.



Assalammualaikum....


Cewah ..saja nak berbangga kejap, walaupun hakikatnya tak de nak di bangga..Alhamdullillah atas doa korang..Pinjaman pembelajaran Wan dah masuk hari nie....Terima kasih korang..Dan satu lagi akher nya Wan Dapat jugak memiliki Hello kitty Wan nie..Alhamdullillah jugak buat pihak Nuffnang dan Customer customer Wan...Tanpa korang mungkin Rezeki Wan tak semurah ini..Alhamdullillah ..Terima kasih Allah...Tak sia sia jugak kalau kita suka bersedekah kan.


Dari tengahari tadi Wan asyik sakit perut je..tersalah makan ke memang sengaja nak makan bende yang tak elok..ahhaha..Entah lah..Nak Wat camne dah nak sakit perut..Aasa nak menaip nie pun tengah tahan perut yang sedang meragam..Siap bergendang perut nie...




Hidangan penglihatan untuk korang..baru buat tadi terus je uplod..hahaha..Amacam nak Wan wat Tutorial ke??/Yang nie bukan guna kaedah Adobe Photoshop taw..Tapi guna kamera yang ada function nak adjust shutter Speed ..


K lah korang..Wan ank siapkan Tempahan lagi nie...Kang tak siap siap siap lak..Bulan 10 Wan akan tutup Tempahan...Harap Maklum...


P/s: kadang kadang nak taip "Masa Nak" tapi jadi lak"Mas Anak"..hm..nasib bek wat cek sebelum publish kan..



6 comments:

m!3yr4h_LolLy said...

dah try buat yang macam nie. awesome kot. keh keh

Wan_hazel said...

HEHEHE..betul2

Muhammad Syafiq said...

wahhh wonderful ! :D
ajar la . ajar la . hehe ^__^

yana halim said...

murah rezeki...alhamdulillah.. :)

Cintaku Bukan Cinta Biasa

Wan_hazel said...

Muhammad Syafiq

adjust shutter speed guna manual mode k

Wan_hazel said...

yana halim

alhamdullillah..rezeki.