Wadah Madrasah Pengalaman: Tempahan design Ditutup buat sementara waktu


Friday, September 30, 2011

Tempahan design Ditutup buat sementara waktu

.


Assalammualikum...


Sihat tak korang..Belum habis lagi kepemulasan perut Wan nie..dari hari tu lagi..Makan pun rasa kosong je perut...Alhamdullillah semua masalah dah selesai..Tempahan Template pun tinggal beberapa peratus lagi nak siap..Dan kali nie Wan nak tutup tempahan design dengan sebab sebab tertentu..Bagi sesapa yang nak tempah..Boleh bertanya kat rakan designer Wan..Cik Bulat...Pasti kepuasan milik korang..


K lah korang..tak leh nak update panjang...


Papai.

Template blog Wan pun masih dalam proses..lepas balik KL baru pasang kot..
.



1 comment:

CikBulat said...

mak ai.. T___T taip entry untuk tampal nama den? #pengsan. haha