Wadah Madrasah Pengalaman: Final Exam makin hampir


Friday, October 21, 2011

Final Exam makin hampir



.


Lokasi:Unimas
Mood:Pening lalat
Model:Unknown



Assalammualaikum...

Dua tiga empat hari nie asyik pening je kepala Wan..Skang terasa kering tekak Wan..Kemungkinan akan mengalami selesema tu hampir 60%...Final exam lak makin hampir..Seminggu lagi..Final projek PLC masih lagi belum disiapkan..Malas nya...Tempahan lak makin berlambak...So Wan kena bahagikan masa untuk diri sendiri,Pelajaran dan Tempahan.


Kadang terasa sangat nak habiskan belajar..Dah tak nak dah nak tengok tengok buku..Nak sangat rehatkan fikiran dari segala hukum kira kira dan perbalahan fakta.Tapi kalau dah belajar lak nak sangat belajar balik kan..hahaha..


Doakan Final exam Wan k..

K lah korang...


Papai

.



15 comments:

Cik Nurul said...

gud luck wan.. buat yg terbaek okeyh!

=)

Akeyla Frr . said...

GOODLUCK <3

NUR FARAH NASUHA said...

gudluck :D

Nurul CLumsy Gurl said...

can i help u?

Cik Chokie said...

wan.... miza wish wan success dalam finel ni. insyaALLAH allah sentiasa bantu wan untuk permudahan urusan wan. amin. :) wan try wat yang terbaik tau. cam selalu wan cakap try and error :D

hehe alolo wan jangan lupe makan ubat tau. miza sentisa sokong wan, even kekadang x sempat nak singgah teratak wan hari-2 :') cayok wan cayok !! :D

ستي نور فريحة said...

cuba tgok entry dia punya tulisan, besar sgt.then saiz font entry tak sama dgn side bar.dh godeh2 dh dekat font size dkt design tp xjadi juga.mgkin code lain salah,tp mcm ne nk selesaikan.
blog ni:http://pupaqsi.blogspot.com/

BiQa HatmiN said...

gudluck wan :)

syafeika edora said...

gud lak xm nt wan :)

Solihahazahar said...

bawak2 laa bertendang broo :D

niazis said...

keje2 jgk, kesihatan kne jga..minum air masak byk2.. :)

MiSz fiFiEyQa said...

gud luck wan...saya pun tgh exam fever ni...huhu..

ieda othman said...

good luck . do ur besh !

Cik Kay Jue said...

same la kita final da nak dekat. good luck ea.. do your best.. :)

RynieNas * KyuRyn said...

mkALAU SElesema...amek la ubat piriton...hehe...Gud luck final exam..doakan saya jugak ye..

Wan_hazel said...

tengs all...and gud luck jugak bagi yg nak final exam..