Wadah Madrasah Pengalaman: Jalan Kenangan Kuala Lumpur bahagian 2


Tuesday, October 18, 2011

Jalan Kenangan Kuala Lumpur bahagian 2



.


Mood: Diruang Rindu

Sony Alpha a350 | ISO 100
Minolta - AF 100-300 xi F4.5-5.6



Assalammualaikum...


Belum hilang lagi bait bait ayat dalam entri "Jalan Kenangan Kuala Lumpur _Yeah dah balik Sarawak" , Masih jua melekat setiap butir dan patah perkataan yang tertera di medan fikiran...Selepas ini mungkin tidak berpeluang lagi untuk menjejakkan kaki ke Kuala Lumpur, Entah bila lagi..Jika ada rezeki dan umur yang panjang pasti jejak kaki ini akan meninggalkan lagi bekasnya di Lapangan terbang Kuala Lumpur...



Ini kali kedua harapan Wan tak kesampaian dan tak berpeluang nak jumpa Kak WanSteddy, Jodoh tak kesampaian ada ada saja aral yang melintang masa.Kalau di ikutkan janji temu dah berbulan bulan dimenterai..Argh...Kapan lagi kita ketemu???Segala nya hanya bermain di angan bukan ditangan..


Kadang kadang apa yang Wan lalui dalam susur alur kehidupan Wan, segala nya buatkan Wan terkenang akan masa lampau..Kata orang patah tumbuh hilang berganti...Wan rindu sangat dengan Kak SriSufie...Rindu rindu..Kak SriSufie pertemuan kita tak pernah ada kan...Atau tak berpeluang nak jumpa..Jodoh pertemuan tak kesampaian...


.



8 comments:

mas saari said...

rindu Kuala Lumpur ye! hehehee

akak dah inbox gambar utk buat header tu kat FB ok..

Melati Qistyna's Mummy said...

bila wan dtg KL tuh? wan dh abes belajar ke skang ni? :)


p/s : lm akak x dtg sini, wan amacam? :)

Wan_hazel said...

ok kak..hehehe..peace

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

belum habis lagi kak...lagi setahun lagi...wan cam biasa je kak...hehehe...akak lak??

Lyana M said...

abg wan mmg stay sarawak or study dekat sane?
:D

Han Hanan said...

hey wan,cantik wan edit gambar wan :D..btw han buat template mcm wan,what do you think?

Wan_hazel said...

Lyana M

a ah...wan memang stay kat sarawak

Wan_hazel said...

Han Hanan

nak tgk han???camne template tu??ehehhe