Wadah Madrasah Pengalaman: Tukar Template tapi tetap dengan Classic template


Saturday, October 22, 2011

Tukar Template tapi tetap dengan Classic template

.



Assalammualaikum....


Mungkin ramai yang dah tertanya tanya bila lagi Wan nak tukar riak wajah blog Wan..Padahal janji haritu bulan 10 skang dah nak masuk bulan 11 dah kan..Maaf lah Sebab skang nie Wan sibuk je memanjang...Korang pun taw kan..Biasa lah pelajar SPM..ahhaha..Tipu je lah..mana de SPM ..Biasa lah pelajar IPT..Dah dekat nak Final Exam dah nie.Tak pe lah kan..Semangat Patriotik Wan masih kekal...Skang dah siapkan Header untuk template Wan..Kali nie Wan wat simple je Header..Nanti Wan akan terangkan mengenai Template Wan lepas Wan pasang semua k..Dan yang seterus nya in progress..


O
wh ye..Petang tadi fikirkan nak tukar dari Classic Template ke Layout/design Template..Lepas tu kaji punya kaji , Fikir punya fikir , Masak punya masak...Alek alek Wan kekal je lah dengan Classic Template..Sayang nak buang koding yang dah jadi mainan taman dalam blog Wan nie..lagi pun kalau nak backup or save Koding senang je dengan Classic Template...


So skang korang tak yah tertanya tanya lagi macam mana warna dan tema template Wan..Dah terbongkar dah rahsia nie..tak de dah nak suprise suprise lagi..huk huk huk..Lepas Wan Final Exam Insya Allah Wan akan pasang Template nie..Or kalau ada masa yang lapang bat Wan..So Wan pasang lah..2 3 hari lagi kot..erm...


Ok jangan KUTUK..I love PINK...Warna hanya satu corak yang mewarna pemikiran agar segala gala nya baik baik saja...Kalau ade yang tak suka..Korang mesti faham kan..tekan keyboard korang CTRL dan W serentak..tu je...


P/s:Harap korang sabar menunggu perubahan teratak Wan..Ade ke yang nak tengok..ehehe

Papai

.



21 comments:

Si Cilik Mish Ross said...

mesti ade yang tengoklah wan..hehe..pun ta sabar2 nak tengok perubahannye..

Mohd Shukri Fadzillah said...

hmm.... jeles betul kepada orang yang pandai ejas2 template css ni. huemm

Ummi_R❀salici❀us said...

smart r :DD

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Memang ade yg nak ngk.. Hehe... :)

chekgu kechik said...

sy pn suke pink ! hehe..:)

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

uit...tukar tmplate ke?

Fieco said...

Dont worry, i xkutuk.
love pink too btw.
Oh good luck final. ^^

Harisya Diary said...

tak sabar nak tengok kreativiti wan..hehehe

wat pink ala2 taman bunga then kapal terbang melayang..hahahaha(bnyak songeh)

CikCandy said...

Wah,cantik! Terbaik~
Tak sabar nak tunggu templat Wan yang baru. (Jeles pun ada jugak!) CikCandy pun love PINK! Zaman sekarang ni dah tak kisah dah kalau ada lelaki suka warna lembut tu,bebas. So,akhir kata, suka template baru tu :)

Wan_hazel said...

Si Cilik Mish Ross

hehehe,tengs ross

Wan_hazel said...

Mohd Shukri Fadzillah

ahhaha..biasa2 je..tak yah jeles taw...

Wan_hazel said...

Ummi_R❀salici❀us

tengs taw

Wan_hazel said...

MissCt a.k.a MuqDeq

ahhaha...tengs

Wan_hazel said...

chekgu kechik


ehhehe...i like pink...peace

Wan_hazel said...

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥

a ah...nanti nak tukar template..ehehhe

Wan_hazel said...

Fieco

hehehe..tengs....gd luck jugak..

Wan_hazel said...

Harisya Diary

ahahha....idea yg baik tu,.hehehe

Wan_hazel said...

CikCandy

hahaha..trima kasih taw...peace

Muhammad Syafiq said...

Cantik r wan :D huhu suke tgk muke wan cam tu, comel sangat kot ^__^ fewwiitttt. hee bile na tuka ? :D

Cik Chokie said...

wan... maaf tadi yang budak comment nama syafiq tu abg miza punya account T___T nk comment but x perasan tu account dia. hihik. bile na tuka ? xsabo ni nak tgk muka wan atas tu :D asyk katun yg comel je. skali skala muke wan yg comel lak :D

Wan_hazel said...

Cik Chokie

ehehhe...tengs taw...nanti wan tukar ...sabar je taw...tengs lagi skali